Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12802 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2018 - 12:23

Bulancak yağmura teslim olmadı!

Büyüt
Küçült
Bulancak yağmura teslim

Dün (17.09.2018), akşam saatlerinden itibaren Bulancak’ta etkili olan yağmur, ilerleyen saatlerde yoğun sağanağa dönüştü. Son yılların en büyük yağışı ile karşı karşıya kalan Bulancak’ta metrekareye 60 kg civarı yağış düştü.

Yağmurun yoğunluğundan dolayı yer yer su birikintileri oluşurken; Bulancak Belediyesi Fen İşleri, Bulaski, Park Bahçe, Zabıta, Cenaze Hizmet Birimi ve İtfaiye ekipleri hızla sahaya inerek ve sıkıntılı noktalara müdahale ederek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı mücadele verdiler. Tıkanan mazgallar hızla açılıp suyun rahat tahliye olması sağlanırken, tıkanan yağmur suyu kanalları da vidanjörlerle anında açıldı. Yağmurun şiddetini yitirmesinden sonra dakikalar içinde biriken sular tahliye olurken Bulancak genelinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması memnuniyetle karşılandı.

Daha önceki yıllarda çok daha az şiddetli yağmurlarda su baskınlarına maruz kaldıklarını hatırlatan Bulancaklılar, “Eskiden evlerimiz ve iş yerlerimiz saatlerce sular altında kalıyor, yollar ve kaldırımlar çöküyor perişan oluyorduk. Belediyemizin yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde böyle yağmurlarda bile ciddi bir sorun yaşamıyoruz. En azından yağmur sonrası biriken sular hızla tahliye oluyor. Diğer taraftan belediye ekiplerinin bu şekilde sahaya inerek hızlı müdahalelerde bulunması olabilecek sıkıntıları engellemiştir” diye konuştular.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir