Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10641 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2018 - 17:00

Bulancak Yaza Hazırlanıyor

Büyüt
Küçült
Bulancak Yaza

 

Bulancak Belediyesi tarafından şehrin her köşesinde sürdürülen; asfalt, baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları, modern aydınlatma direği ve peyzaj çalışmaları, park ve bahçeler ile yol kenarlarında ot temizliği, cadde ve sokakların yıkanması işleri havaların ısınmasıyla hız kazandı.

Şehir içi sahil yolu ile 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde devam eden asfalt kaplama, baskı beton kaldırım, aydınlatma direkleri ile peyzaj çalışmalarına hız verdiklerini ve bu caddelerde çalışmaların yaz öncesi bitirileceğini ifade eden belediye Başkanı Recep Yakar; “Sahil yolunda Fatoğlu kavşağından itibaren yol genişletme ve yeni kaldırım çalışmalarını başlattık. Hızla devam eden bu yenileme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizde ise işin sonuna geldik. Son dokunuşlar ve temizlik çalışmaları da bitmek üzere. Bulancak’taki değişim ve yenilenme artık gözle görülür seviyelerdedir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde de çoğu çalışmalar bitmiş olacak ve resmin neredeyse tamamı ortaya çıkmış olacaktır. Sahilde devam eden otoparklarımızı da tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde kullanıma açacağız. Bu otoparklar şehir içi trafiğinde büyük rahatlama yapacaktır. Belediye olarak imkanlarımızın üzerinde bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zamana kadar hep çilesini çektiğimiz Bulancak sokaklarında artık güzelliklerin ve konforun keyfini süreceğiz. Biz Bulancak ve Bulancak halkı için çalışıyoruz. Farklı bir Bulancak ortaya koymak için çalışıyoruz. İnşallah bu yaz boyunca bu farkı özellikle gurbetten gelen hemşerilerimizde en iyi şekilde görecek ve hissedeceklerdir” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir