Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17480 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2017 - 01:17

Bulancaklı hanımlar TÜGVA’da buluşuyor

Büyüt
Küçült
Bulancaklı hanımlar TÜGVA’da

Bulancak’ta gençliğe yönelik art arda etkinlik yapan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği vakıf merkezinde faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından Salı ve Çarşamba günü düzenlenen Filmhane ve İslam’a Bakış Sohbetlerine Bulancaklı hanımların ilgilisi büyük.

Bulancak’ta yaşayan genç hanımların katıldığı etkinliklerde Salı akşamları Filmhane Sinema geceleri yapılırken, Çarşamba akşamları İslam’a Bakış Sohbetleri kapsamında genç hanımlara vizyon kazandırma çalışmaları yapılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörü Fatma Aydın “Türkiye’nin yeni nesil gençlik vakfı olan TÜGVA’mızda hanımlarımıza özel programlarımız başladı. Salı ve Çarşamba akşamları hanımlar olarak vakıf merkezimizde oluyor. Bulancak’ta yaşayan liseli, üniversiteli, mezun, ev hanımı tüm hanım kardeşlerimizi vakfımızda düzenlenen etkinliklere bekleriz.” Dedi.

Fatma Aydın “Şahsiyetli bir toplumun anahtarı vizyon sahibi hanımlar”

Yeni bir medeniyetin, şahsiyetli bir toplumun anahtarı vizyon sahibi bir hanımdır diyen TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörü Fatma Aydın “Geleneklerine bağlı ve yeni neslin sorun ve çözümünü bilen TÜGVA’da hanımlarımızın her alanda kendini yetiştirme şansı var. Gayemiz iyiyi, güzeli, faydalıyı, adaleti, kötüden, çirkinden, zararlı ve zulümden ayıran bir nesil, bir gençlik yetiştirmektir.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir