Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15747 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Mart 2018 - 12:41

BULANCAK'TA ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Büyüt
Küçült
BULANCAKTA ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen ana caddelerin asfaltla kaplanması çalışmalarında sona gelindi. Şehrin en önemli güzergâhlarından olan; Millet Caddesinin asfalt kaplamasının tamamlanmasının ardından 15 Temmuz Caddesinde de asfalt çalışmaları tamamlandı.

  TÜM ALTYAPI YENİLENEREK ASFALTLANDI

15 Temmuz asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla; eski Ordu-Giresun karayolu güzergahı olan ve halen Bulancak’ın en önemli arterlerini oluşturan caddeleri Fatoğlu kavşağından, eski tuğla fabrikası çıkışına kadar, yaklaşık 5 kilometre tüm alt yapısıyla birlikte kesintisiz yenilenmiş oldu. BASKI BETON KALDIRIM VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK Daha önce; altyapı, asfalt, baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlanan kısımlarla, yeni bitirilen 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde hızla; baskı beton kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma çalışmalarının başlatılacağını belirten Belediye Başkanı Recep Yakar; “Zorlu ve sancılı bir altyapı sürecinin ardından ilçemizin en önemli caddelerini kapsayan 5 kilometrelik bir güzergahta asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İşin zor kısmı bitti. Şimdi kaldırım ve çevre düzenlemeleriyle çok daha güzel bir hale getirecek ve çok hızlı bir şekilde bitireceğiz. Bundan sonra çok daha güzel bir Bulancak’ın sefasını hep birlikte süreceğiz” diye konuştu. SAHİL YOLUNDA GENİŞLEME ASFALTLARI TAMAMLANIYOR 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından Sahil yolunda devam eden genişletme ve düzenleme çalışmaları kapsamında yeni yapılan baskı beton kaldırım ve yol arasında kalan genişleme alanları da asfaltla kaplanarak hazır hale getiriliyor. Sahil yolu projesi kapsamında; Fatoğlu kavşağı ile Sanayi kavşağı arasında kalan yaklaşık 6 kilometrelik iç sahil yolu bölünmüş yol olarak yeniden düzenlenerek çok daha kullanışlı bir hale getirilecek.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir