Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 27445 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2018 - 22:24

Bülent Akça, Bursa 1. Bölge Bağımsız Millet Vekili Adayı Oldu.

Büyüt
Küçült
Bülent Akça, Bursa 1. Bölge Bağımsız Millet Vekili Adayı


Bursa’da yıllardır cemiyetlerin vazgeçilmez ismi Bülent Akça Bursa 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı oldu.
Yok sayılan hemşerilerinin sesini duyurmak için Bursa 1.Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıklayan Tirebolulu Bülent Akça, Bursa’da yaşayan yaklaşık 100 binin üzerindeki Giresunlunun oylarını tescil etmek ve cemiyetlerini yok sayan siyasi partilere bir cevap vermek niyeti ile yola çıktığını söyledi.
1.Bölge Milletvekili adayı Bülent Akça bu dönem hemşerilerinin bu şehirde varlığını göstermek için büyük bir fırsat yakalandığını belirterek “Yıllardır hemşerilerimiz siyasi arenada yok sayılıyor. Her seçim ülkemiz için çok önemli ama bu seçim Bursa’da yaşayan Giresunlular için daha önemli. Bizler gerçekten bu şehirde kenetlenirsek başaramayacağımız bir iş yok. Şunu da herkesin bilmesi gerekir ki Karadeniz’in tüm şehirleri kocaman bir sülalenin öz ve öz kardeşleridir. Biz tüm Karadeniz biriz ve bir bütünün parçalarıyız.
Hemşerilerimizin oy verdiği taktirde seçilebilecek bir konumdayım. Başarı olması halinde bu davanın kazananı Giresunlular olacaktır. Aynı zamanda böyle bir başarı tüm ülkeye model olacaktır. Giresunlu hemşerilerimizin oylarını tescil ettirmeleri ve siyasi arenada artık yok sayılmamaları için bu fırsatı değerlendirmeleri gerekiyor. Giresunlunun oylarını tescil ettirmesinin en kolay yolu da Giresunlu için yola çıkmış bağımsız adayına oy vermektir” dedi.
Bizlere bu seçim çok önemli, zaman yanlış diyenlere aldanmayın çünkü dünyanın her yerinde ve döneminde seçimler önemlidir. Ayrıca siyasi kimlikler, unvanlar yeri ve zamanı geldiğinde bırakılır veya bıraktırılır fakat Giresunluluk baki kalır. Hemşerilerimiz artık gerçekleri ve kötü niyetli uydurma siyasi söylemlerle iftira atanları hayal satanları görüyor ve tanıyor. Ayrıca Bursa’dan çıkacak bir Giresunlu vekil mi ülkenin geleceğine yön verecektir diyenler kahramanlıkla dolu tarihimize baksınlar.
Rus Harbinde Allahu Ekber Dağlarında biz vardık; Balkan Savaşında biz vardık. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında, Büyük Taarruzda Afyon’da, Haymana’da ve Sakarya Meydan Muharebesinde biz vardık. Millet Meclisinin ilk muhafız alayını da bizim şanlı atalarımız kurup Mustafa Kemal Atatürk’ü koruyup kollamıştır. Giresunlular vatan müdafaasından vaz mı geçti? Son olarak hain darbe gecesinde meydanlarda yine şehadette ve gazilikte biz vardık;  Giresunlular vardı.
Allah’ın izni ile Bursa tarihinde ilk kez bağımsız bir vekil seçmeye çok yakın. İnşallah bu da bana nasip olur. Kimsenin siyasi emellerine ve iftira dolu algılarına bizim insanımız kanmayacaktır” diyerek hemşerilerinden destek istedi.
Bülent Akça Kimdir?
1976 Giresun Tirebolu doğumlu olan Akça, 1985'ten beri Bursa'da yaşıyor. 2006'da başlayan cemiyet hayatına köyü olan Tirebolu Aslancık Derneği’ni kurarak başladı. Daha sonra Bursa Tirebolulular Derneği ve Bursa Giresunlular Derneği yöneticiliği yaparak devam etti.
Bursa Teksaslılar Tribün Derneği ve Tirebolu Dernekler Federasyon'u (TIRDEF)  Genel Başkan Yardımcısı olan Akça, Bursa Tirebolu Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığı yapıyor. Bursaspor Kulübü Kongre ve Bursa Demirciler Odası Genel Kurul üyesidir.
BAKOM Kompresör isimli şirketi ile hava kompresörleri ticareti ve servisi işi ile iştigal etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir