Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12136 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2018 - 22:39

Bursa’da Vefat Eden Giresunlu Minik Buğra Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Bursa’da Vefat Eden Giresunlu Minik Buğra Son Yolculuğuna

 

Evlatlarının yakalandığı amansız hastalığı tedavi ettirmek için Bulancak ilçesi Aydındere Beldesinden kalkarak Yalova’da bulunan akrabalarının yanına gelen Memiş ailesi 21 aylık bebeklerini kayıp etmenin acısını yaşadılar.

“Teşhisi Konulduğu Gün Vefat Etti”

Çok nadir olarak rastlanan ve doğuştan Canavan hastalığına yakalandığı tespit edilen minik Muhammed Buğra’nın ailesi hastalığının teşhisini onu kaybetmeden sadece 24 saat önce öğrendi.

Giresun’da yapılan tedavilerde beynindeki rahatsızlıktan dolayı Çapa Tıp Fakültesine sevk edilen orada kan tahlili vererek 3 gün sonrası için tekrar kan vermek üzere hastaneye çağrılan minik Buğra  akrabalarının yaşadığı Yalova’da fenalaşarak önce Yalova Devlet Hastanesine sonra da Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen minik buğra maalesef hayata tutunamadı.

Dünyada pek çok uzman, ölümcül olan bu hastalığın tedavisi için ellerinden gelen her şeyi yapsalar bile tedavisi ve ilerlemesinin önlenmesi için, şu an için bir çözüm bulunamayan hastalığı taşıyan kişilerin ortala olarak yaşam süreleri 3-10 yıl arasında olduğu öğrenildi.

Aydındere.com sahibi ve Usmed yönetim kurulu üyesi Gazeteci Kahraman Memiş’in yeğeni olan minik Buğra’nın cenazesi Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak Bulancak Aydındere Beldesinde toprağa verildi.

Öte yandan sıkıntılı bir süreç geçiren ailenin manevi olarak büyük çöküntü içinde olduğu ve evlatlarının tedavisi içinde büyük bir borç yükünün içerisine girdikleri öğrenildi.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir