Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9285 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2017 - 20:03

Canikli ve Vali Karahan Giresunspor’u Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Canikli ve Vali Karahan Giresunspor’u Ziyaret
Başbakan Yardımcısı Canikli ve Vali Karahan Giresunspor’u Ziyaret Etti

Giresun Üniversitesi (GRÜ) 2016-2017 Akademik Yıl Mezuniyet Töreni’ne katılmak üzere Giresun’a gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli, Giresunspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Bugün (26.05.2017) saat 15.00 de özel uçakla Giresun’a gelen Başbakan Yardımcısı Canikli, Ordu-Giresun Havalimanında Sayın Valimiz Hasan Karahan ve il protokolü tarafından karşılandı.

Havalimanındaki karşılama töreninin ardından, Başbakan Yardımcısı Canikli ve Vali Karahan, Süper Lige yükselebilmek için Play-Off’ta mücadele eden Giresunspor’a moral ziyaretinde bulunmak üzere Giresun Spor Kulübü Tesislerine geçti.

Başbakan Yardımcısı Canikli ve beraberindekileri, Giresun Spor Kulübü Tesisleri girişinde Giresun Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Vali Karahan ile beraber Giresunspor’u antrenman sahasında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Canikli “Bu takım Süper Ligi hak eden bir takım. Futbol tarihinde birçok açıdan örnek adımlar atmış. İnanıyorum ki futbol kalitesiyle Eşkisehir’de turu geçen taraf olacağız. Beklentimiz inancımız hedefimiz Süper Lig’e çıkmaktır. Bu kadar yakınlaşmışken bunu değerlendireceğiz. Şuanda hedefimiz kupa olmalı, Süper Lig onu da alacağız. Aldıktan sonra planları konuşuruz Giresun Süper Lig’e adını yazdırsın gerisi kolay” dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, tesislerde futbolcularla gerçekleştirdiği toplantıda ekstra 30’ar bin TL prim sözü verdi.

Giresunspor’a moral ziyaretine, Başbakan Yardımcısı Canikli ve Vali Karahan ile birlikte; Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı da katıldı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir