Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24917 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2016 - 10:27

Ali Bilir Doğankent’i Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Ali Bilir Doğankent’i Ziyaret

Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Ali Bilir Doğankent’i Ziyaret Etti 

İstanbul’da kurulan ilk il derneği özelliğine sahip Beykozlu Giresunlular Derneği, kuruluşunun 30.yılı münasebetiyle Dernek Başkanı Ali Bilir ve Yönetim Kurulu üyeleri Doğankent Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyarette bulundu. 

Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Ali Bilir Kaymakam Uğur Köroğlu ve Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’i ziyareti sırasında; Derneğimizin kuruluşunun 30.cu yılında Güzel ilimiz Giresun’un ilçe Kaymakamları ve Belediye başkanlarını ziyarette bulunarak sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları arayarak yardımcı olabilmek, çözemediğimiz sorunları çözebilecek yetkililere götürerek yadımları istemek ve katkı sağlamak.  

Gurbetle sıla arasında köprü kurarak, yaşantılar, gelenek ve görenekler arasındaki farklılıkların tespit edilmesi. Eski eserler ve mimari özellikleri hakkında bilgiler edinmek. Harşıt isminin geri alınması için Belediye başkanlına destek verilmesi konularında açıklamalarda bulundu. 

Kaymakam Uğur Köroğlu ise; Doğankent ilçemiz için bir dizi çalışmalarımız var. Bunların ilki Doğankent Erikderesi şelalesi ve çevresinde planlanan Tabiat Parkı, Yüksek Okul için Yurt binası ve hayata geçirmeye çalıştığımız öğretmen evimizle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Dedi.  

Köroğlu Dernek başkanı Ali Bilir’e Doğankent’ silmeyen fındık ikramında bulundu. Dernek başkanı Ali Bilir ise Kaymakam uğur Köroğlu’na” Geçmişten Günümüze Görele adlı kitap” hediye etti. 

Belediye başkanı Haşim Birol Tekin ise; Atalarımızdan devraldığımız çevremizi çocuklarımıza en iyi şekilde devretmenin gayreti içindeyiz. Geçmişimizi öğrenelim ki geleceğimize yön verelim bunun için geçen hafta Harşıt savunması şehitlerimizin anısına 100. Yılda Harşıt Savunması sempozyumuna ev sahipliği yaptık. Konuşmacıların güzel bilgiler aktardığını düşünüyorum.  

Belediye başkanı Haşim Birol Tekin misafirlerine Belediye Kültür yayınları olan kitapları hediye etti. 

Dernek başkanı Ali Bilir ve yönetim kurulu üyeleri Alucra ve Çamoluk ilçelerine gitmek üzere ilçeden ayrıldı. 

Ziyaretlere; Beykoz Giresunlular Dernek üyeleri, Hakkı Emanet, Gökhan Taner Vural, Hayrullah Usta, Bahri Kılıç, Ali Fuat Gül, Mehmet Arslan, Coşkun Türk ve Doğankent Belediyesi Meclis üyesi İbrahim Bayram katıldı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir