Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13710 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Kasım 2016 - 14:53

Eğitime Anlamlı Yardım Eli

Büyüt
Küçült
Eğitime Anlamlı Yardım

Deniz Yıldızı Derneği ve İstanbul’dan bir vakıf Giresun Güce ilçesi Tekkeköy, Sarıyer ve Kuluncak köylerinde eğitim gören yaklaşık 300 öğrenciye yardım eli uzattı. Güce Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü,  Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Alim mihmandarlığında ve Deniz Yıldızı Derneği partnerliğinde tüm öğrencilere kışlık bot, mont, çanta, diş macunu, diş fırçası ve şampuan yardımı yapıldı. Küçük çocuklu ailelere de çocuk bezi dağıtıldı. Programa Güce Kaymakamı Mutafa Köleoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, Köy Muhtarı İbrahim Şahin, Denizyıldızı Gönüllüsü İşadamı Abdullah Akkaya, gucehaber. com Sahibi Hayri Bahadır,  İstanbul’dan gelen vakıf çalışanı 3 kişi hazır bulundular.

Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Eğitimci Ferhat Deniz yaptığı konuşmada “bizler dernek olarak elimizden geldiğince insanlığa faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün eğitim dedik İstanbul’dan gelen gönüllümüz ve üyemiz Ali Alim bey ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Giresun’umuza katkı sağlamaya devam ediyorlar. Şu an Kuluncak köyündeyiz ancak Tekkeköy ve Sarıyar köylerimize de eş zamanlı eğitim katkısı yapıyoruz. Bu programda bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Köy Muhtarımıza,  Okul Müdiremize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimize başkanım Emine Acar hanım efendi ve derneğim adına teşekkür ederim” dedi.

Vakıf Müdürü Ali Alim de biz vakıf olarak ülkemizin çeşitli yerlerinde hatta yurt dışında çalışmalar yapıyoruz. Eğitim çok önemli ve çok hassas bir konu. Bizler zamanında bu beldelerde doğduk büyüdük okullara gittik. Ekmek parası için gurbettin yolunu tuttuk. Şükürler olsun belirli yerlere geldik. Allah’ım bizlere nasip etti vakıf yöneticisi olduk. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır, düsturundan yola çıkarak memleketimiz olan bu beldelere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunu da Deniz Yıldızı Derneğimizle beraber yapıyoruz. Bizlere aracı olduğu için vakfımız ve arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. Bugün bizlere eşlik eden Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdiremize, öğretmenlerimize, muhtarımıza ve İstanbul’dan Giresun’dan gelip bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimize ve en önemlisi bizlerin buralara kadar gelmemize sebep olan minik yürekli öğrencilerimize teşekkür ederim. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu da “Sevgili eğitim gönüllüleri buralara gelip bizleri unutmamanız çok önemli.  Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün 3 köyümüze katkı sağladınız. 300’e yakın minik yavrumuza kışı daha sıcak geçirebilmesi için bot, mont ve diğer giysilerden oluşan yardım yaptınız. Önümüzdeki kış aylarını şimdiden ısıtan Vakfımıza, Deniz Yıldızı Derneğimize ilçem, köylerim ve okullarım adına teşekkür ederim. Bu hayırlara katkı sağlayan ve bizlere ulaşmasını sağlayanlara teşekkür ederim” dedi.

Haber/Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir