Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13128 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2018 - 16:02

Cihangir İslam Giresun’da

Büyüt
Küçült
Cihangir İslam

 

Saadet Partisi İstanbul milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam, Giresun İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu İl Divan Toplantısına katıldı.

Gündeme açıklamalarda bulunan Cihangir İslam, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bu zor dönemi dış güçlere bağlamanın eksik bir tespit olduğunun altını çizerek; “16 senedir iktidarda bulunan AKP hükümetinin, yanlış politikaları bizleri bu duruma sokmuştur. O yüzden Saadet Partisine bu ülkenin her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Daha çok çalışacağız, daha sıkı çalışacağız ve daha örgütlü çalışarak inşallah yolumuza devam edeceğiz. Saadet Partisinin önü açıktır.” Dedi.

24 Haziran seçimlerinin de değerlendirmesini yapan Cihangir İslam, seçim döneminin Saadet Partisi açısından zor bir süreçten geçtiğini belirterek; “medya kanallarının ve gazetelerin doğru dürüst haber yapmadığı, sosyal medyada ise linç edilmeye çalışıldığı bu seçim döneminde, Saadet partisi 2 milletvekili çıkararak büyük bir başarıya imza atmıştır. Saadet Partisinin meclise girmemesi için her türlü yolu deneyen bir takım çevreler, bu 2 milletvekilliğini bile hazmedememişlerdir. Ve hala daha hazmedememektedirler.” Dedi.

Dış politikada izlenilen yanlış politikaların Türkiye’yi bu coğrafyada değerli bir yalnızlığa ittiğini belirten İslam; “en basitinden Suriye politikasını ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır. 3 hafta sonra Şam’da Cuma namazı kılacağız diye yola çıkanlar, bugün yanmış yıkılmış bir Suriye fotoğrafını kucaklarında bulmuşlardır. 6,5 milyon göçmen ve demografik yapısı tamamen değişmiş terör örgütlerinin elinde bir Suriye… Saadet partisinin olayların başlangıcında yapmış olduğu ikazlara ve samimi çözüm önerilerine kulak tıkamanın sonucu sınırımızda bir kürdistan bölgesi ve büyük israil devleti’nin kurulmasının en önemli adımı…

Ayrıca Doğu Türkistan’da Çin hükümeti, Müslüman Uygur Türklerine yıllardır sistemli bir şekilde zulüm ve işkencede bulunuyor. Toplama kamplarında inançlarından vazgeçmesi için her türlü baskı ve cebir uygulanıyor. Bu konuyu hükümet gündeme getiremiyor ve getiremez. Çünkü Çin ile ticari ilişkisi var. Bu kadar borcu olan ve tamamen dışa bağımlı bir ülkeyi kimse ciddiye almaz. Bu zulme ve işkenceye karşı çıkabilecek tek bir parti var o da Saadet Partisidir. Çünkü biz hesapsızız. Bizim haktan başka bir kaygımız yok. Her zaman ve her zeminde hakkı konuşmak zorundayız. Eğer biz konuşmazsak, hiç kimse konuşmuyor ve dillendirmiyor.” Dedi.

Fındık meselesine de değinen Cihangir İslam, Fındığın hikâyesinin içler acısı olduğunu belirterek; “dünyanın en çok fındık üreten ülkesi olmamıza rağmen, maalesef fındık pazarının belirleyicisi değiliz. Bu piyasanın bir takım tekelci zihniyetlere veya bu işi daha farklı yöntemlerle, metotlarla yapanların eline bırakılmış vaziyette. Bu tekelci zihniyete karşı, Fiskobirlik’i fındık alımı yapar hale getirmek ve düzgün çalışmasını sağlamak, bir nebzede olsa üreticinin nefes almasını sağlayacaktır. İnşallah en kısa zamanda fındık ile ilgili bir takım çalışmalarda bulunacağız ve bunu açıklayacağız.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir