Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10821 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2019 - 18:46

ÇOCUK MECLİSİNİN 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Büyüt
Küçült
ÇOCUK MECLİSİNİN 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

GİRESUN KENT KONSEYİNİN BÜNYESİNDE KURULACAK ÇOCUK MECLİSİNİN 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Giresun Kent Konseyi Başkanı Mürşit GÜREL, Giresun Belediye Başkan Vekili Hasan YILMAZve  Giresun Belediyesi Çocuk Birimi Koordinatörü Emine Can ÇETİNKAYA’ nınyapmış olduğu konuşmalar ile başlayan kurula, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Basın mensupları, Giresun Şehir Merkezinde bulunan okul öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Murşit GÜREL, Kent Konseyi bünyesinde kurulan bu meclisin, yaşadıkları şehirde söz haklarının daima olması gerektiğine, gelecekleri için sorgulamalarının gerekliliğine özellikle değinerek, bu kapsamda  projeler üretip, aslında kendi gelecekleri için sorumluluk ile çaba sarf etmeleri gerektiğini dile getirilmiştir.

“UNICEF Çocuk Dostu Şehir Giresun” projesi kapsamında 2014 yılından bu yana kent konseyi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi 3. Dönem Olağan Genel Kurulu toplantısında, Çocuk Meclisi divan üyeleri ve yönetim, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ile katılımcıların oy çokluğu ile seçildi.

Dilek ve temennilerin ardından tüm katılımcılara teşekkür edilerek kurul toplantısı son bulmuştur.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir