Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14091 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2017 - 12:16

Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme havuzunda inceleme

Büyüt
Küçült
Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme havuzunda

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İl Başkan Vekili Kenan TATLI, Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKAR, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan BULUT ve beraberindeki heyetle birlikte Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksu Mahallesinde yapımı devam eden Çotanak Stadyumu inşaatı geçtiğimiz yıl 11 Temmuz 2016 tarihinde ihale edilip,11 Kasım 2016 tarihinde isetemeli atılmıştı. İnşaatın 650 gün süreyle 17 Haziran 2018 tarihine kadar bitirilmesi planlanmakta. Hızla devam eden inşaatı yürüten firma yetkilileri Milletvekili Öztürk’e inşaatın yapım süreciyle ilgilibilgi verdiler. Toplam inşaat alanı 120 Bin metrekare olan arazi üzerine; 1 adet 20 Bin seyirci kapasiteli stadyum, 1 adet 1000 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, 1 adet Antreman Sahası ve 1 Açık Otopark Alanı inşa edilecektir.Ayrıca, zemin iyileştirme amacıyla da stadyum temeline 2051 adet, olimpik yüzme havuz temeline 416 adet, Platform temelinde ise 466 adet olmak üzere 2933 adet forekazık kullanılacaktır. Yapılan yatırımının forekazık temellerinde yapılan çalışmalarda %80, kaba inşaat olarak % 65 ve ince işçilikte ise %10 oranında tamamlanmıştır.

Stadyum İnşaatı ile Yüzme Havuzu yapımının hızla devam ettiğini, artık şehrin Doğusunda yükselen bu güzel eseri tüm hemşehrilerimizin görmeye başladığını ifade eden Milletvekili Öztürk, “Çotanak Stadı tamamlandığında inşallah Giresunsporumuz burada yeni destanlar yazacak. 1967 yılında kurulan kulübümüz bu sene 50. yılını kutlamaktadır. Türk futbol tarihinde özellikle süper ligde oynadığı 1970'li yıllarda 3 büyüklere kök söktüren yeşil beyazlı takımımız inşallah bu sene 50.yılında şampiyon olarak yeniden Süper Lige çıkıp aynı başarılı maçlarını bu stad daoynayacaktır.” dedi.

Açıklamasının devamında Öztürk, “Bu stadyum ve etrafındaki spor kompleksi, mağazalar, hepsi aynı zamanda şehrimizin Doğu yakası olan Aksu Mahallemiz, Aydınlar ve Küçükköy mahallelerimize de değer katacaktır. AK Parti hükümetlerinde ilimize spor alanında hangi ihtiyaç varsa çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öztürk, “Bu eserin yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir