Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6621 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Mart 2021 - 14:04

Cumhurbaşkanına destek ve teşekkür

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanına destek ve
MEDAV'dan Cumhurbaşkanına destek ve teşekkür açıklaması geldi

 

Genel merkezi Diyarbakır'da olan Medrese Alimleri Vakfından Cumhurbaşkanımıza destek ve teşekkür geldi.Tam adı, “Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi” olan ve kamuoyunda “İstanbul Sözleşmesi” olarak bilinen metin, 19.03.2021 tarih ve 3718 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla feshedilmiştir. Bu kararı hem destekliyor hem de Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz denildi.

DESTEK ve TEŞEKKÜR 
Tam adı, “Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi” olan ve kamuoyunda “İstanbul Sözleşmesi” olarak bilinen metin, 19.03.2021 tarih ve 3718 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla feshedilmiştir.
Söz konusu kararın alınmasında İstanbul Sözleşmesinin satır aralarına gizlenen ve aile kurumunu temelinden sarsan; bu yönüyle de toplumda ciddi tartışmalara neden olan kavramlara ve tutumlara karşı oluşan tepkilerin dikkate alındığı görülmektedir. Ülkemizin inanç değerlerine ve geleneklerine aykırı tutumları meşrulaştırıcı özellik taşıdığına dair kamuoyunda oluşan kaygılar bu sayede giderilmiştir. Önümüzdeki dönemde dinimiz, kültürümüz ve değerlerimiz çerçevesinde aile kurumunu güçlendirici ve koruyucu yeni adımların atılacağına inanıyor, bu adımlarda katkı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.
Bu vesileyle sözleşmenin kaldırılması için ferasetini gösteren milletimize, her zaman olduğu gibi toplumdan yükselen talepleri değerlendiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımızı sunarız.
Medrese Alimleri Vakfı
Yönetim Kurulu adına M.Tayyip Elçi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir