Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5844 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2013 - 13:30

Demirtaş Görevine Başladı

Büyüt
Küçült
Demirtaş Görevine
Bakanlık Olur’u ile ilimize Vali Yardımcısı olarak atanan Barış Demirtaş dün görevine başladı.

Yeni Vali Yardımcısı Demirtaş’ın Özgeçmişi:

 

1977 Kırklareli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Lüleburgaz’da tamamladı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Demirköy ve Kurucaşile ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süreyle İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı ve mesleki incelemelerde bulundu. Büyükorhan, Ömerli ve Havsa İlçelerinde Kaymakamlık, Bingöl İlinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Uludağ Üniversitesi Tarih Bölümünden “Lozan Mübadele Sözleşmesinin Etkileri ve Sonuçları Üzerine Bir Araştırma” konulu teziyle yüksek lisans derecesi almıştır. 14 Ağustos 2013 tarihli Bakanlık oluru ile Giresun Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Barış Demirtaş  iyi derecede İngilizce bilmektedir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir