Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9002 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2017 - 12:39

Doğankentliler Mevlid’te Buluştu

Büyüt
Küçült
Doğankentliler Mevlid’te

Doğankentliler Mevlid’te Buluştu

(GİRMEP-A.Öner Meral) Bağcılar’da kurulu bulunan Doğankent Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen mevlid programı Bağcılar Ebubekir Camii’nde gerçekleştirildi.

Doğankent siyasetçileri, bürokratları ve STK temsilcilerini bir araya getiren yaklaşık olarak 600 davetlinin katıldığı Mevlid programında Okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidin ardından davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Ali Aydın, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan’ın selamlama konuşması yaptığı Mevlid Programı’nı organize eden Doğankent Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasbi Sağlam yaptığı açıklamada mevlid programının 4 yıldır üyelerin katkıları ile yapıldığını derneğin sadece programı organize ettiğini belirtti.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın yaptığı konuşmada şu anda dünyadaki müslümanların en sefil durumda olduğunu, bunun nedeninin de Kuran-ı iyi bilmemekten kaynaklandığını belirtti.

Cami salonlarında yapılan bu tür etkinliklerin çoğalmasından mutlu olduğunu belirten İstanbul Milletvekili Hasan Turan  “Birbirinizi sevin diyor kitabımız, birbirinize düşmeyin diyor. Ancak biz birbirimizi severken bile öncüller koyuyoruz. Mevlana, Hacı Bektaş Veli gibi değerlerimiz varken, Hoca Ahmet Yesevi geleneğinden gelen bir nesle sahipken birbirimizi sevmek için öncüller koymamızı doğru bulmuyorum. Bu tür programların anma programı değil daha çok anlama programı olarak yapılmasını daha çok arzu ediyorum.” dedi.

Mevlid programının ardından Doğankent STK temsilcileri ve yerel yöneticileri dernek merkezinde bir araya gelerek Doğankent ile ilgili problemleri konuştular.

Mevlid programına İstanbul milletvekili Hasan Turan, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, İyi Parti Bağcılar Kurucu Başkanı Gökhan Yiğit, Doğankent Belediye Başkanı H. Birol Tekin, Doğankent Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden, Bağcılar Giresunlular Dernek Başkanı Ziya Yılmaz, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Alim, Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Hami Kabadayı, Doymuş Köyü Derneği Başkanı Zeki Şahin, Çatalağaç Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyesi A. Öner MERAL katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir