Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14532 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2018 - 12:59

ERZURUM’DA BULANCAK RÜZGARI

Büyüt
Küçült
ERZURUM’DA BULANCAK

 

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü okuyan hemşerimiz Muhammed Aydın ve Eczacılık Fakültesi’nde okuyan Sedanur Öztürk, Üniversite ve KYK’lar arası masa tenisi turnuvalarında isimlerinden sıkça bahsettirmeye başladı. Geçen senelerde de birçok kupa alan ikili, bu dönem de önce Erzurum Kyk’lar arası Masa Tenisi turnuvasında boy gösterdi. Yapılan maçlar sonrası yurtlar arası turnuvada Birincilik ödülü alan Aydın ve Öztürk daha sonra Bölge KYK ‘lar arasında yapılan maçlarda takım olarak bölge ikincisi olarak kupalarını aldılar.

Konuyla ilgili Gazetemize demeç veren Aydın; “Masa tenisi İlk öğretimden bu yana severek ve her gün üzerine katarak yaptığım bir spor. Üniversite’de bu tür etkinliklerin yapılması biz öğrenciler adına gerçekten bulunmaz bir fırsat. Sedanur’da benim gibi bu işe gönül vermiş başarılı bir hemşerim ve arkadaşım. Ben Erzurum Üniversitesi Kazım Karabekir erkek yurdu adına müsabakalara katılarak birinci oldum. Şimdi de bölge maçlarında ikinci olarak arkadaşlarımla birlikte büyük bir başarı imza attık. Bu işin en güzel yanlarından biri, Kupa töreninde nerelisiniz diyenlere gururla Giresun’luyum demektir. Bizden desteklerini esirgemeyen Yurt müdürümüz Fahri Lazoğlu’na, hocalarıma ve arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir