Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 119883 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2020 - 09:07

Fındık Fiyatı Düşüşe Geçti

Büyüt
Küçült
Fındık Fiyatı Düşüşe

Giresun Ziraat Odası Başkanlığı wep sitesinde uzun süredir Giresun Kalite fındık fiyatı 24 TL iken geçtiğimiz hafta 21,50 TL düşen fındık fiyatı bugün 1.50 TL daha düşerek 20 TL ya düştü.

2020 yılı fındık hasat zamanı yaklaştıkça fındık fiyatının düştüğü gözlemleniyor. Üretici şaşkın, her yıl aynı oyunu oynuyorlar. Üreticinin elinden üç kuruşa fındığını alıyorlar. Emeğimizi çalıyorlar. Kimse bize sahip çıkmıyor. Bizden kırk dereden su getirerek aldıkları fındığı kabuklu 50 TL ye satıyorlar. İç fındık ise 100 TL civarında satılıyor. Biz üretici olarak birlik olmadığımız sürece bizim fındığımız para etmez diyen fındık üreticileri fındık fiyatlarının daha fazla düşmesinden korkuyorlar.

Fındık  hasat zamanının yaklaşmasıyla fındık fiyatı 21,50 TL den 20 TL ye düştü. Haber: Bulancak Ajans



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir