Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15065 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2017 - 18:40

Fındık için yürüyüş...

Büyüt
Küçült
Fındık için
___Bulancakli Siyasetci, İş Adamı Dursun Karahasan fındık fiyatının çok düşük olmasına kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine, ureticiyi memnun edecek fiyati açıklanmasını ve üreticinin mağduriyetinin giderilmesi yönündeki tepkisini ortaya koydu.  Karahasan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada halka çağrı yaptı.  Fındık fiyatına tepki göstermek için yürüyüş düzenleyeceklerini söyleyen Karahasan bizzat önderlik yapacaginida belittigi açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Değerli kardeşlerim her köşede her caddede fındık icin bir ses çıkıyor fakat elle tutulur gözle görülür bir icraat yok. Şimdi icraat zamanı büyük bir miting icin ilk adımı atıyorum. Valilikten izin alınarak yapılacak Giresun'un Ordu'nun ve katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızın sesi olacak fındık mitingine ilgi ne kadar yoğun olursa o kadar çok sesimizi duyururuz.  Düşüncem Bulancak'tan Giresun'a kadar yürümek Giresun Limanı'nda basın açıklaması yapıp bitirmek. Sadece zaman konusunda tek başıma karar vermek istemiyorum. Hangi gün yapacağımız konusunda görüş beyanı etmek isteyen bize yazsın ve kim katılacak hangi köyden hangi mahalleden kim ne kadar kişiyle katılacak buraya yazmanızı rica ediyorum.fındık 15 lira olana kadar eyleme devam edilecektir. Kendim bir fiil öncülük edeceğim." dedi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir