Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13066 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2016 - 10:23

Geleceğimiz ve Gençlerimiz

Büyüt
Küçült
Geleceğimiz ve

Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Akıl, ortaokullardaki öğretmenlerle gençlerimizin geleceği üzerine toplantılar yaparak, önce eğitim sonra öğretim temalı TEOG YGS çalışmaları ve yapılabilecekler üzerinde değerlendirmelerde bulundular.

Akıl; "Öğretmenlerimizin isteklerini dinledik. TEOG çalışmalarını değerlendirerek yapılabilecekler üzerine güzel bir sohbet ortamı bulduk. Öğrencilerimize, her sonuçla gönlümüzde olduklarını bilmelerini fakat geleceğin teminatının çok çalışmak ve bu yolda yorulmak olduğunu da unutmamaları mesajını verdik diyerek, Bakanlığımızın temel amaçlarından biri de milli ve manevi değerlerine sahip, eğitim temelli bir anlayış ile öğrencileri geleceğe hazırlamaktır.

Doğankent İlçemizde Temel Eğitim ve Ortaöğretim öğrencilerimizi hayata ve geleceğe hazırlarken hepimiz çok dikkatli ve özenli olmak zorundayız. İleriki hayatta mesleği ne olursa olsun, öğrenimi hangi aşamaya çıkarsa çıksın önce iyi bir insan olabilmesi için gereken özeni azami olarak göstermek zorundayız.  Büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye ve daha yükseğe taşıyabilmek, ezanlarımızı minarelerde sonsuza tek yaşatmak hepimizin asli görevidir.

Bunu da başarmanın geleceği garanti altına almanın sigortası ‘Bugünün Gençlerini Geleceğe Hazırlamak’ ile mümkündür.  Öğrencilerimizi yetiştirirken çok dikkatli olmalıyız. Onları yetiştirirken eksik bıraktığımız her nokta; ailesine, milletine genelde ülkemize sorun olarak döner ve faturasını yine hepimiz öderiz.

Çocuklarımız sadece ailelerin değil asıl olan ülkemizin milli değerleridir. Bizim hedefimiz herkesi doktor, mühendis, pilot… yapmak değildir. Hedefimiz, toplumun tüm ihtiyaçlarını giderebilecek meslek sahiplerini bizler yetiştiriyorsak, işini iyi yapabilen; samimi, hoşgörülü, vatan ve millet sevgisi en üst seviyede tutabilen bireyler yetiştirmektir.  Büyüklerini sayan ve seven, küçüklerini koruyup iyi örnek olabilen gençlik bizim geleceğimizdir.

İdarecisiyle, öğretmeniyle, memuruyla, yardımcı personeliyle birlikte anne-babalar olarak iyi bir ahenk içerisinde birbiriyle uyumlu bir koro gibi çalışan ekip olduğumuzda gelecek güvende demektir. Geleceğimizi görmek istiyorsak, bugün neler yaptıklarımıza iyi bakmalıyız. Gençlerimizi hayata hazırladığımız oranda gelecekte güvendeyiz demektir.

Gelecekteki güvenliğimiz, bugün bu yolda döktüğümüz ter, gösterdiğimiz azim ve gayretin derecesi kadardır. Kısacak bugün yaptıklarımız gelecekteki yaşantımızdır.  Allah’a şükürler olsun ki yetiştirdiğimiz gençliğimiz gelecekte bu milletin onlar için döktüğü alın terinin karşılığını, aldığı kutsal emanetleri gerektiği şekilde koruyarak onlardan sonra geleceklere teslim edecek kabiliyettedir. Biz gençliğimize güveniyoruz. Çünkü onları yetiştirirken; devlet, millet ve anne baba olarak onlardan hiçbir şeyi esirgemedik. Onları yetiştirirken; samimi ve inançla onlara verdiğimiz değerler her gün çimlenecek ve biz daha güçlü bir TÜRKİYE olacağız. Onlar bizden biz onlardan razı olarak bayrağı onlara teslim edeceğiz. Onlarda teslim aldıkları bayrağı gururla geleceğe teslim edeceklerdir. Bu hassasiyet içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Haber: Seyit Güvendi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir