Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13562 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2018 - 14:06

Gelevera Vadisi İftar Programı gerçekleşti

Büyüt
Küçült
Gelevera Vadisi İftar Programı

Gelevera Deresi Çevre Koruma ve Sosyal Yardımlaşma derneği ile 7 Boynuyoğun köyü muhtarlarımızın 1.'sini düzenlediği "Gelevera Vadisi İftar Programı 1000 kişiye yakın misafirimizin katılımıyla gerçekleşti. Gecenin protokolünü Güce Belediye Başkanı Sn. Aytekin Geçgel, Mhp Giresun Millet Vekili Adayı Av. Müjdat Öz, Mhp Giresun İl Başkanı Kemal Sezer, İyi Parti Giresun il Başkanı ibrahim Önal, Ak Parti Güce ilçe Başkanı Ahmet Salih Bal, Ak Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ve Ak Parti Tirebolu İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya katılarak geceyi onurlandırdılar.

Memleket bazında ilk büyük organizasyon olan programa ilgi yüksekti. Akılbaba şantiyesindeki esnafların da katkılarıyla gerçekleşen program Dernek Başkanımız Recep Top (Karayakupoğlu) ve Güce Belediye Başkanı Sn. Aytekin Geçgel'in konuşmalarıyla sonlandırıldı. Bayram havasında geçen iftar programında birbirini uzun zamandır görmeyen dostların buluşması ve oluşan pozitif ortam için halk bu tür programların daha çok yapılması gerektiği yönünde görüş bildirdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir