Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10715 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2017 - 00:59

Giresun Bizim İçin Özel Bir Vilayetti

Büyüt
Küçült
Giresun Bizim İçin Özel Bir

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Piraziz’de 22 Haziran Perşembe günü düzenlenen ‘7.Çayır Köyü Geleneksel Kardeşlik İftarı’ programına katıldı.

Giresun’un Piraziz ilçesi Çayır Köyünde İş Adamı Talip Emiroğlu’nun da katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İftar Yemeğine, oğulları Nezir Taha ve Yasin Emre Karahan ile birlikte katılan Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra; Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, ilçe daire amirleri, ilçe siyasi parti temsilcileri ve İş Adamı Talip Emiroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği sonrası, ilçe Müftüsü Yavuz Yıldız tarafından yapılan duanın ardından Çayır Köyü Muhtarlığı tarafından, Vali Karahan adına iftar yemeğine katılımlarından ve köylerine sağladığı desteklerden dolayı düzenlenen plaketi, iş Adamı Talip Emiroğlu takdim etti.

Köy Ziyaret Defterine günün anısına binaen duygu ve düşüncelerini yazan Vali Karahan, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Karahan, Giresun’un kendisi için özel bir vilayet olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:“ Artık geleneksel olmuş bir buluşma. Talip beyin köyünde hemşerileriyle, akrabalarıyla bir araya gelip bir iftar sofrasını paylaşıyor. Ne mutlu sizler şereflendiriyorsunuz. Soframızı onurlandırıyorsunuz. Hep beraber Ramazanımızın bir akşamını, iftarını daha tamamladık. Allah’ın izniyle iki gün kaldı. Ramazanımız mübarek olsun. Giresun’umuzda biz yaklaşık 4 yıl görev yaptık. Bir hafta içerisinde de herhâlde ayrılırız. Denizli’ye tayinimiz çıktı. Giresun bizim için özel bir vilayetti daha önce vali yardımcılığı da yaptığımız için tanıdığımız, bildiğimiz bir yerdi. Dostlarımızda vardı. Tekrar bir 10 yıl aradan sonra tekrar geldik. 4 yıl boyunca elimizin yettiğince, gücümüzün yettiğince hizmet yaptık. Takdiri hem milletimizindir, hem büyüklerimizindir, hem Pirazizli, hem Giresunlu hemşerilerimizindir. Şimdide veda ediyoruz. Tabi ayrılıkların insanlarda bıraktığı bir burukluk oluyor ama ne yapalım ki bürokrasinin de böyle bir kaderi var, bürokratında böyle bir kaderi var. İnşallah başka vesilelerle yine bir araya geleceğiz. Talip bey bugün gerçekten Giresun’da da ihtiyaç olan bir hizmete imza attı. İnşallah biz başlangıcını yaptık, tamamlanmasına da yetişiriz bir vesileyle. Güzel bir hizmet, toplumumuzda her türlü insan var. O insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek tabii ki devletin birinci sorumluluğu ama devletin yetişemediği alanda da iş adamlarımızın, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu tür okullar yapılıyor, yapılması da gerekiyor. Bizde valilik olarak bunda gerekli desteği yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum, geçmişlerimize rahmet diliyorum, bayramımızı şimdiden kutluyorum. Talip beye Giresun’a, Türkiye’ye yapacağı diğer güzel yatırımlarda daha bol imkânlar, kısmetler, kazançlar versin helalinden.’’

Program, yapılan konuşmalar ve plaket takdim töreninin ardından Vali Karahan’ın vatandaşlarla bir süre sohbet etmesi ile son buldu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir