Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9751 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Mart 2018 - 12:44

GİRESUN FEDERASYON BAŞKANI KUĞU; BİRLİKTELİĞİMİZ HEP DAİM OLSUN

Büyüt
Küçült
GİRESUN FEDERASYON BAŞKANI KUĞU BİRLİKTELİĞİMİZ HEP DAİM

Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Arnavutköy Giresunlular Derneği başkanlığa yeniden seçilen Ahmet Karasakal ve yönetim kurulunu dernek merkezinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi.

Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Başkan Yardımcısı Murat Ay ve Kadınlar Kolu Başkanı Suna Özbayram ile yaptığı ziyarette “Zaman zaman STK temsilcileri ile görüş ayrılıklarımız olmuştur. Bizler Giresun adına hizmet veren STK’lar olarak kimseye üstünlük kurma peşinde değiliz. Bizler ateşten gömlek giydik, en büyük gayretimiz ve hizmetimiz hemşerilerimizi bir yerlere getirmek ve onlara destek vermektir. İstanbul gibi mega şehirde sivil toplum kuruluşlarımızın davetlerine katılarak birlik beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Birlikteliğimiz hep daim olsun. Faaliyetlerinde her zaman takdir ettiğim Arnavutköy Giresunlar Derneğinin genel kurul sonucu hayırlı uğurlu olsun. Başkan Ahmet Karasakal ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum’ ’dedi.

Başkan Mehmet Kuğu, 12.Giresun Günlerinin Yenikapı’da Eylül ayının son haftası veya Ekim ayının ilk haftası olarak karar verdiklerini, Afyon Giresun Şehitliği anma programının Kurban Bayramının son günlerine geldiği söyleyerek, Kurban Bayramının bitimi haftasında Afyon programının yapılacağını söyledi.
Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir