Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23222 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2019 - 21:39

Giresun Federasyonu 104 Yılında Sarıkamış'ta

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonu 104 Yılında

Giresun Federasyonu 104 Yılında Sarıkamış'ta
Merkezi İstanbul’da bulunan Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu 10 yıldan bu yana sürdürdüğü geleneği bozmadı.
Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı ve Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca araç tahsis ederek Giresunlu hemşerilerini şühedanın yoluna katmış oldu. Kafileyi Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kömürcü ve Sarıyer Giresunlular Derneği Başkan Vekilli Mustafa Civek götürürken Federasyon Başkan Yardımcısı Murat Ay Kars'ta dahil oldu. 4 Ocak Cuma akşamı saat 21.00’de Bağcılarda bulunan Giresun Federasyonu genel merkezinden kalkan otobüs 5 Ocak Cumartesi günü saat 17.30da Kars'a ulaştı.
Kars Karadenizliler Derneği ziyaret edildi başkan yardımcı ve Dernek yönetim kurulu üyeleri Giresunlu Ecz Necmi Kocaoğlu ve Rize’de İcra Müdürlüğü yapan Giresunlu Ümit Turan karşıladılar. Kafilenin geceyi geçirdiği Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da dernekteki toplantıya katıldılar. Dernek adına söz alan Necmi Kocaoğlu yaptığı konuşmada hemşerilerini Kars’ta görmekten onur duyduklarını belirtirken Kars ve Sarıkamış haķkında bilgiler verdi. Federasyon Başkan Yardımcısı Murat Ay “1500 kilometre uzaklıkta olan siz değerli hemşerilerimiz Karadeniz’in hasretini bir nebze olsun serhat şehrimiz Kars ilimizde aratmıyorsunuz. Gerek belediye başkanımız Murat Bey sizlere gerekse Karadenizliler Derneğimizin Başkanı Prof Dr Muzaffer Alkan ve yönetim kurulu üyelerine Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu ve yönetim kurulu ve bizimle buraya gelen dostlarımız adına teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Murat Uray da öncelikle maneviyatı yüksek şehrimiz olan Kars’a, Sarıkamış’a ve Susuz’a hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizleri iki yıldır Susuz'da misafir etmekten onur ve şeref duyuyorum. Gelecek sene inşallah yine bekleriz” dedi. Federasyon adına Murat Ay dernek başkan yardımcısının nezdinde dernek başkanına verilmek üzere plaket, federasyonun logosu olan kahve takımını, Necmi Kocaoğlu'na da yöresel ürünlerin olduğu hediye sepeti verdi. Belediye Başkanı Murat Uray’a federasyonun plaketini Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aydın takdim etti. Organizasyonda büyük emeği olan Mustafa Civek Sarıyer Giresunlular Derneği yönetim kurulu adına Karadenizliler Derneği eski başkanı ve yönetim kurulu üyesi Necmi Kocaoğluna plaketini takdim etti. Geceyi Susuz’da geçiren kafile sabah erkenden Sarıkamış'a yani Allah-ü Ekber dağlarına 6 kilometrelik şehitlere saygı yürüyüşüne katıldı.
Kafilede Piraziz Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Aydın, İşadamı Hakkı Turan, Sefer Kuzu, MHP Gaziosmanpaşa Meclis Üyesi Aday Adayı Ahmet Kara, Giresun Medya Platformundan Şaban Kutlu, Kazım Karaçoban, Ali Kaplan, Sarıyer Giresunlular Derneğinden Ayşe Turan Zikri Topal,Alucralı ilçesinden Osamn Gülep ve Emrullah Tepe,  Çamoluk Derneğinden Mevlüt Düz, Kazım Karabekir Mevlana Gençlik Derneğinden Galip Tekin, Eynesil Kemerli Köyü Eski Dernek Başkanı Hüseyin İşçi, Yağlıdere Tekkeköyü Derneği Başkan Yardımcısı Salim Önal, Alucralı kardeşlerimiz Osman Nuri Gülep ve Emrullah, Çamoluklu hemşerimiz Murat Dirice katılım sağladılar.
Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir