Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17955 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2018 - 17:34

GİRESUN GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN İSTANBUL EMNİYETİ’NE ZİYARET

Büyüt
Küçült
GİRESUN GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN İSTANBUL EMNİYETİ’NE


Giresun Gençlik Derneği, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten’i makamında ziyaret etti.
Giresun Gençlik Derneği Başkanı Mücahit Şerbetçi’nin önderliğinde yapılan ziyarete, yönetim kurulu üyeleri İzzet Mermer, İsa Çaştur, İbrahim Kütük ve Oğuzhan Kundak katıldı.
Başkan Şerbetçi ve beraberindeki dernek yöneticileri, Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten’in nezdinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü kutladı.  
Emniyet Müdür Yardımcısı Kökten, Giresun Gençlik Derneği Başkanı Şerbetçi ve dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Şerbetçi, ‘‘Giresun Gençlik Derneği olarak, milletimizin güven ve huzur kaynağı, ülkemizin birlik ve bütünlüğünün teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’mızın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyoruz’’ dedi. Başkan Şerbetçi açıklamasının devamında, ‘‘Hukukun üstünlüğünden, insan hakları ve demokrasiden ödün vermeden, Anayasa ve yasalara bağlı kalarak, görevlerini büyük bir hassasiyetle yapan Polis Teşkilatımız, 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atmıştır. Bu topraklarda barış, huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu fedakâr, cefakâr ve kahraman polislerimize borçlu olduğumuzun, her zaman bilincinde olduk. Polis Teşkilatımızın kuruluş̧ yıldönümü̈ vesilesiyle, bu kutsal görevi layıkıyla icra ederken şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Büyük bir özveri ve cesaretle, canları pahasına sürdürdükleri bu kutsal görevlerinde, tüm polislerimize başarılar diliyoruz. Bütün emniyet mensuplarımızı, en kalbi duygularla selamlıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz’’ ifadesini kullandı.
GİRESUN GENÇLİK DERNEĞİ’NE İSTANBUL EMNİYETİ’NDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN DESTEK
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan ziyaret, anlamlı bir iş birliğine de kapı açtı.  İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kökten, Giresun Gençlik Derneği’ne bağımlılıkla mücadele konusunda destek sözü verdi. Bu kapsamda İstanbul Emniyeti ve Giresun Gençlik Derneği, madde bağımlılığına karşı bilinç yaratmak ve bağımlılığın zararları konularında, Girensunlu Gençler için ortak projelere imza atacak.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir