Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29376 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Temmuz 2018 - 11:09

Giresun Karagöl Yaylasında Buluşuyor

Büyüt
Küçült
Giresun Karagöl Yaylasında

 

Deniz seviyesinden 3 bin 275 metre yükseklikte olan krater göl görüntüsü ve berraklığıyla doğa severlerikendisine hayran bırakan Giresun Karagöl Yaylasına Turizmcilerin daha çok ilgisini çekmek için Tanıtım şenliği düzenleniyor.

Yalova Giresunlular Derneği öncülüğünde, AydındereBelediyesi katkılarıyla 1.si düzenlenecek olan Aydındere Karagöl Yaylası şenliğinde yerel sanatçılar sahne alacaklar.

27-28 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan şenlik öncesinde açıklamada bulunan Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Arslan; “ Giresun son yıllarda turizm ve doğal yaşam alanları ile anılan şehirler arasında yer almaya başladı. İlçemize bağlı Karagöl Yaylası’da doğal güzelliği ve mis gibi havası ile bu Turizm yerlerinden birisidir. Bizlerde bu doğal güzellikte bir araya gelerek 1.Aydındere Karagöl Yayla Şenliğini düzenlemeye karar verdik. Karagöl Yaylası Elmalı Obasında düzenlenecek ve  2 Gün boyunca Mavi Karadeniz Tv ekranlarından canlı yayınlanacak olan etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Açıklamasının devamında Şenliğin düzenlenmesi için elinden gelen her türlü imkanı sunan AydındereBelediye Başkanı Nuri Demir’e teşekkür eden başkan Arslan, organizasyona ev sahipliği yapacak olan Aydındere Beldesi sakinlerine şükranlarını sundu.

Zafer Çamaltı’nın sunuculuğunu yapacağı, Giresun’un önemli seslerinden Işıl Işıl, Güzel Esma, Yusuf Tepe, Hamza Usta’nın sahne alacağı Şenlikte “İnece Grup Horon” ekibi de sahne alacağı duyuruldu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir