Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11972 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2017 - 01:32

Vali Karahan Koltuğu 4.Sınıf Öğrencisi Begüm’e Devretti

Büyüt
Küçült
Vali Karahan Koltuğu 4.Sınıf Öğrencisi Begüm’e

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bugün 10.00’da 19 Eylül İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Begüm Demirelli, Vali koltuğuna oturarak Sayın Valimiz Hasan Karahan’dan sembolik olarak görevi devraldı.

Valilik Makamını devralan Demirelli, “Giresun Valisi olarak bu makamı temsil etmekten devletim, milletim, ailem ve okulum adına onur ve mutluluk duyuyorum” diyerek, Valilik Makamından Giresun’da sivil toplum kuruluşlarının vatandaşlara hizmet edebilmeleri adına daha fazla desteklenmesi, çocuklar için sosyal imkanların arttırılması, ilkokullarda da müzik, resim vb. gibi sosyal etkinlik derslerine branş öğretmenlerinin girmesini istedi.

Vali Karahan, koltuğu devralan Demirelli’yi kutlayarak, “İnşallah, Allah size daha güzel koltuklar nasip etsin. Okullarımızın çocuklarımızı sporla, resimle, müzikle, halk oyunlarıyla vb. sosyal faaliyetlerle daha fazla meşgul etmesi adına çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Sadece okullarımızda değil, okul dışında da işte gençlik merkezlerimizle, kurslarımızla vb. farklı mekân ve etkinliklerle bu çalışmaları çocuklarımız adına yürütüyoruz.  Bilgili, başarılı, kendine güvenen, sosyal ilişkileri güzel, rahat iletişim kurabilen; hem millî manevi değerleri özümsemiş, kendi milli kültürünü tanıyan, bilen ve gerektiğinde savunabilen yeni nesiller yetiştirmek için çabalıyoruz. Tüm gayretimiz bu. Bu tür değerlerimizi yeni nesillere anlatmak lazım.”dedi.

Valilik makamını devralan öğrenci Demirelli ayrıca; İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ü telefonla arayarak öğrencilerin derse giriş çıkış saatlerinde okul çevresindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için gerekli önlemlerin alınması ve okul çevrelerine güvenlik görevlileri gönderilerek öğrencilerin güvenlikleri için alınan önlemlerin arttırılmasını istedi.

Görüşmenin ardından Vali Karahan, Valilik makamını devralan Begüm Demirelli ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, 19 Eylül İlkokulu Müdürü Hatice Mıhcı, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir