Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9412 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2017 - 20:41

Giresunlu kadınlara teknoloji eğitimi

Büyüt
Küçült
Giresunlu kadınlara teknoloji
Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı 11-12 Eylül tarihlerinde Giresunlu kadınlara teknoloji eğitimi verdi

Türk Telekom teknoloji seferberliğinin ikinci durağı Giresun oldu

Türk Telekom’un “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğinin ikinci durağı 11-12 Eylül tarihlerinde Giresun oldu. 

Atatürk Meydanı’nda kadınlarla buluşan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında Giresunlu kadınlara, temel internet kullanımı öğretildi. Katılımcılar ek olarak e-devlet başta olmak üzere, Skype ve Google Maps gibi uygulamaları nasıl kullanacaklarını da öğrenme fırsatı elde etti.

Eğitime çocuğuyla birlikte gelen kadınların çocukları için tır yerleşkesinde portatif bir oyun parkı kuruldu. Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı, gündüz kadınlara eğitim verirken akşam da yazlık sinema olarak yöre halkının güzel ve eğlenceli bir akşam geçirmesine katkıda bulundu.

Toplam 38 ilde kadınlara teknoloji eğitimi verilecek proje kapsamında hedef yaklaşık 3 ay içerisinde toplam 4 bin kadına eğitim verilmesi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir