Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17648 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2018 - 23:53

Giresunspor Klüp Başkan Adayı Emin Eltuğral

Büyüt
Küçült
Giresunspor Klüp Başkan Adayı Emin

Giresunspor’un kongre sürecinde farklı isimlerin adı geçerken biraz önce değişik bir kanattan açıklama geldi. Geçtiğimiz dönemler süper amatörde Derelispor Başkanlığını yapan ve halen de Anadolu 1071 Spor Kulübü başkanlığını sürdüren İşadamı Emin Eltuğral Giresunspor Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Eltuğral’ın listesini şimdiden şekillendirmeye başladığı ve çok önemli isimlere yer verdiği öğrenildi.

Gazetemize açıklamada bulunan Eltuğral, “Güzel şehrimin en önemli varlıklarından biri olan Giresunsporumuzda yönetimin 27 Aralık’da olağanüstü kongre kararı aldığını öğrenmiş bulunmaktayım” dedi.

Eltuğral, “Çok yakından takip ettiğim, her Giresunlu gibi benim de sevdam olan Giresunspor’da Giresunlu dostlarla yaptığım istişareler sonucunda 27 Aralık’da yapılacak olan olağanüstü kongrede işi bilen, takıma maddi ve manevi her türlü sahip çıkacak bir yönetimle beraber aday olmaya karar verdim.

Öncelikle mevcut başkan Sayın Mustafa Bozbağ ve yönetimine takımımıza verdikleri emekten, bugüne kadar yaptıkları fedakarlıktan ve sergiledikleri başarıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Giresun sevdalısı, Giresunspor aşığı bir iş adamı ve futbol dünyasının yıllardır içinde olan birisi olarak, Giresunspor’un tüm sıkıntılarına hakim olduğum için bu kararı almış bulunmaktayım.

Takımımıza ekonomik sıkıntı yaşatmayacak, futbolun tüm argümanlarına hakim, aklında sadece bu şehre ve Giresunspor’a hizmet olan güçlü bir yönetim kadrosuyla yapılacak olan kongrede aday olduğumu tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Eltuğral şunlara yer verdi; “Takımın maddi sorunlarını rahatlıkla çözecek, Giresun’da tüm sevenlerini Giresunspor’un başarısına odaklayıp birleştirecek, futbolcusundan taraftarına ve çalışanlarına kadar sahip çıkacak, tüm vaktini sadece takımın başarısına odaklayacak bir yönetim anlayışına sahip olacağız.

Bu sebeplerle Giresun kamuoyunun da desteğini bekliyor, olağanüstü kongremizin Giresunspor’umuz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir