Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12146 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2018 - 11:40

Giresunsporumuz Moral Olarak Süperlig’e Hazır

Büyüt
Küçült
Giresunsporumuz Moral Olarak Süperlig’e

AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk” Giresunspor’unmoral olarak Süper Lig’e çıktığını söyledi.

            Sabri Öztürk, Süper Lig Lideri Başakşehir’i Türkiye Kupasında safdışı bırakarak önemli bir başarıya imza atan Giresunspor’u tebrik etti.

            Giresunspor’un gerek yönetimi gerekse de sporcular ve şehriyle bir bütün olduğuna dikkat çeken Öztürk, kaliteli oyunculara sahip Giresunspor’un teknik heyetle bütünleşerek daha büyük başarılara imza atmasının bir tesadüf olmadığının herkese gösterildiğini vurguladı.

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresunspor’un başarısının artarak devam edeceğini inancını dile getirirken, söz konusu başarılarla Giresunspor’un bir şehir takımı olmaktan çıkıp ulusal bir marka olma yolunda da emin adımlarla ilerlemeye başladığını anlattı.

Giresunspor’un Türkiye Kupasında final oynamasının kimseyi şaşırtmayacağını dile getiren Öztürk, “ her zaman söylüyoruz, Giresunspor’un şehriyle ve taraftarlarıyla bütünleşmesi halinde yakalayamayacağı hiçbir başarı yoktur diye. Nitekim Süper Ligde lider olan bir takımının elenmesi deGiresunspor’umuzun da artık moral olarak bir Süper Lig takımı olduğu anlamına gelir” diye konuştu.

Sabri Öztürk, “ Başta kulüp yönetimi, teknik heyet ve oyuncular olmak üzere tüm Giresunspor camiamızı yürekten kutluyor, Yeşil Çotanaklar’ımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir