Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17481 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2018 - 17:48

GİRESUN’U KİMSE YOK SAYAMAZ

Büyüt
Küçült
GİRESUN’U KİMSE YOK

Kent Konseyi Başkanı Karaibrahimoğlu’ndan TURSAB’a Tepki:

‘’GİRESUN’U KİMSE YOK SAYAMAZ’’

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkan Yardımcısı Hasan Erdem’in ulusal bir gazeteye verdiği beyanata Giresun’dan tepki geldi.

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu yaptığı açıklamada:’’ Sayın Erdem Ordu’ya yaptığı bir ziyarette ‘Karadeniz’de turizm sektörü yükselişe geçmiştir. Bu yüzden turizmde yeni atılımların başlangıcını Ordu’da yapıyoruz. Karadeniz’in altın gerdanı Trabzon, Ordu ve Samsun illeridir. Orman ve doğa değerleri doğru kurgulanırsa bölgede büyük fırsatlar ortaya çıkar. Yabancıların bölgeye büyük bir ilgisi var’ İfadelerini kullanmıştır. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

Erdem’in bu açıklamasında Giresun’u yok saydığını söyleyen Karaibrahimoğlu şunları kaydetti:

‘’Turizm sektöründe böylesine önemli bir makamda bulunan kişinin ziyaret ettiği ili övmesi normal karşılanabilir. Ancak hemen yanı başında bulunan ve turizm değerleri açısından aynı özellik ve şartlara tabii bulunan Giresun’u adeta yok sayması işgal ettiği mevkiye yakışmamaktadır. Kaldı ki bölgemizde yaylalara en yakın ulaşılan il Giresun’dur. İnsan yaşayabilir, Karadeniz’in tek adası Giresun’dadır. Sayın Erdem şunu iyi bilmelidir ki; Karadeniz turizmi ele alınırken il bazında değil, tüm bölgenin şartları göz önüne alınarak hareket edilmelidir. Verilen bu beyanatta Giresun’u unutulmuş olabileceğini sanmıyoruz. Bilerek ve haddini aşarak söylendiğini düşünüyoruz. ‘’

Başkan Karaibrahimoğlu ayrıca başka bir konuya da dikkat çekerek:’’ Giresun turizmini yönlendiren ve kilit noktalarda bulunan kişi, kurum ve kamuoyunun Giresun turizmine eksi yazacak bu tür açıklamalar karşısında ayağa kalkması, dikkatli olması, takipte bulunması ve mutlaka anında cevap vermesi gerekmektedir. Bu gibi yayınları dikkate almayıp geçiştirmek, çok şey beklediğimiz turizme gelecek zaman ve şartlarda büyük zararlar verecektir’’dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir