Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7047 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2017 - 19:10

GİRMEP Giresun İçin Her Zaman Varız

Büyüt
Küçült
GİRMEP Giresun İçin Her Zaman

**Giresun Medya Platformu; "Giresun için her zaman varız ",dedi 
*Giresun sivil toplum kuruluşlarının en büyük destekçisi Giresun Medya platformu,Urfadan kebap Tesislerinde, Giresun camiasının gündemindeki öne çıkan konuları görüşmek ve değerlendirme yapmak  için  bir araya geldi.
Her platformda ve her ortamda “'Giresun için varız” mesajları veren Medya Platformu,Giresun Alucra'lı hemşehrimiz Adem Delice'nin sahip olduğu Kağıthane Urfadan kebap tesislerinde  kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek gündemdeki konuları görüştüler.
Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve yönetim kurulunda olan gazeteciler İbrahim Balcıoğlu,Şaban Kutlu,Metin Ruşen,Aydın Kömürcü,Ali Şükrü Kara,Ali Kaplan,Oğuzhan Kılıçaslan ,Hüseyin Şenel Odacı ve sunucu Hacı Mehmet Günaydın, Amerika'da da Restaurant zinciri olan Adem Delice'ye  ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek iş hayatında başarıların devamını dilediler.
*Amacı, Giresun’un ortak değerlerini öne çıkarmak, toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak, hep beraber yardımlaşmayı, dayanışmayı bir program çerçevesinde yaparak, haber üretimini kamuoyu ile paylaşmak olan Medya Platformunun İstanbul da faaliyet gösteren basın mensupları ile  yaptığı ‘’Güç Birliği’’ Giresun için faaliyet gösteren, diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil ediyor.
Basın olarak, Giresun’un bir çok temel sorunlarını gündeme getirdiklerini belirten Başkan Sadi Toygar ,Giresun için değer taşıyan  birçok projenin Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde  Medya platformu  aracılığı ile başladığını söyledi.
Toygar;"Giresun Federasyonu ve diğer sivil toplum kuruluşları ile istişare ve diyalog içinde faaliyetlerde bulunmak istedikleri;Fakat  STK'ların istedikleri değeri basın mensuplarına göstermediklerini,eleştiri ,övgü ve takdir haklarının tam olarak yansıtılmadığı söyledi.
Gündem maddesi olan Referandum oylamasında basın mensuplarının dengeli yayın yapma konusunda özen göstereceklerini söyleyen Başkan Sadi Toygar,Mart ayı sonu, Nisan ayı başında yapılması düşünülen 11. Giresun Günleri için Giresun Federasyonu ile istişare etmeden katılım konusunda karar vermeyeceklerini, geçtiğimiz yıl yapılan Giresun günleri sonuç değerlendirmesi yapılmadan da  bir araya gelinmeyecegini belirtti.
8. Osman Ağa 15 Temmuz Şehitler futbol turnuvasına tam desteği vereceklerini belirten Başkan Sadi Toygar,önümüzdeki dönemde eğitim seminerleri yapmak için kurumlar ile işbirliğine gireceklerini söyledi.
 Toygar, "yönetim kurulunun görüşleri ve fikirleri doğrultusunda toplumun özlemini duyduğu ve eksikliğini hissettiği tüm çalışmaları hep birlikte  hayata geçireceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir