Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9961 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Ekim 2017 - 00:48

GİSİYAD’ın Ekonomiye Katkısı Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
GİSİYAD’ın Ekonomiye Katkısı Devam

Bursa Giresunlu Sanayici İş Adamları Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (GİSİYAD), Kosgeb işbirliği ile gerçekleştirilen 10.Girişimcilik Kursunun sonuna geldi.

Kursa ticarete atılmak isteyen 30 kişi katılırken, kurs 2 hafta sürede tamamlandı.

Girişimci adaylarının yoğun talebi karşısında bu dönem Girişimcilik Kursunun 10. Düzenlediklerini belirten GİSİYAD Derneği Başkanı Av.Dursun Şansal Hereklioğlu, “Bilinçli bir yatırım yapılması, iş fikrinin olgunlaştırılması, KOSGEB ve diğer Kredi ve hibe desteklerinden faydalanılması için GİSİYAD olarak girişimcilik eğitimleri düzenliyoruz. Bu Dönem 10. Düzenlediğimiz Girişimcilik eğitimleri sonunda yaklaşık 300 kişi sertifika aldı. Eğitim içeriği ve çok kaliteli bir eğitimci ile eğitimlerimizin girişimci adaylarına faydalı olacağına inanıyoruz. Umarız eğitim ve sertifika alan girişimci adaylarımız kısa zaman içinde projelerini hayata geçirip Ülkemizin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlarlar” dedi.

GİSİYAD Muhasibi ve Kurs Sorumlusu Volkan Murat Okkaoğlu’da düzenlenen kurs ile ilgili yaptığı açıklamasında, amaçlarının KOSGEB imkanlarını Giresunlu Ticarete atılmak isteyen hemşerileri ile buluşturarak İstihdama katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Okkaoğlu, 7 - 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kursu başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarının iş projelerinin kabul edilmesi halinde, KOSGEB tarafından sağlanan 50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi imkanlarından yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

TEŞVİKLER VE DESTEKLER ANLATILACAK

Öte yandan çalışmalarına devam eden GİSİYAD’ın 23 Ekim 2017 Pazartesi günü Derneğin merkezinde üyelerine yönelik olarak Devlet Sgk ve İşkur Teşvikleri başta olmak üzere Tarım, Turizm, Sanayi alanındaki Devlet teşvikleri ve hibeler konularının işleneceği bir seminer düzenleneceği öğrenildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir