Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13144 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Ekim 2018 - 20:18

GİSİYAD’ın Ekonomiye Katkısı Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
GİSİYAD’ın Ekonomiye Katkısı Devam

GİSİYAD’ın Ekonomiye Katkısı Devam Ediyor
Bursa Giresunlu Sanayici İş Adamları Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği’nin (GİSİYAD) Kosgeb işbirliği ile düzenlediği 12.Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan öğrencilere sertifikaları derneğin merkezinde gerçekleştirilen tören ile teslim edildi.
“Ekonomik Kalkınmaya Destek Olmaya Çalışıyoruz”
Kendi işini kurmak isteyen girişimci gençlere yönelik Kosgeb İşbirliği ile 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni düzenlediklerini belirten GİSİYAD Derneği Başkanı İsmail Akdoğan “ Derneğimiz olarak çeşitli sektörlerde kendi işini kurmak isteyen Giresunlu girişimci adaylara yönelik düzenlenen eğitimimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnşallah Girişimcilik Belgesini alarak iş hayatına atılmak isteyen bu arkadaşlarımız Bursa’mızın ve ülkemizin ekonomisine büyük katkılar sağlayacaklar.” dedi.
“50 Bin TL Hibe, 100 Bin TL 2 Yıl Geri Ödemesiz Faizsiz Kredi İmkanı”
Dernek Muhasibi Volkan Okkaoğlu’da yapmış olduğu konuşmasında GİSİYAD olarak Girişimcilik Eğitimlerinin yanı sıra Bursa’da kalifiyeli personel istihdamına noktasında çeşitli eğitimlerde düzenlediklerini belirtirken;  “Girişimcilik Belgesini alan arkadaşlarımız Kosgeb işbirliği ile çeşitli fırsatları da değerlendirmiş oluyorlar. 50 Bin TL Hibe, 100 bin TL Faizsiz 2 Yıl geri ödemesiz Kredi imkanı ile kendi iş yerlerini kurabiliyorlar. Girişimcilik Eğitiminin yanı sıra önümüzdeki hedefimiz Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi ve Gıda Sektörünün bir parçası olan Hijyen eğitimi vermektir. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.”
Gençliğe ışık saçan Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ta yapmış olduğu konuşmasında Gisiyad olarak 12. düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimi sertifika törenine katılmaktan onur duyduğunu belirtirken; “Derneklerimizin artık ekonomik istikrara katkı sağlaması çok güzel bir çalışmadır. Hemşeri derneklerinin bu tarz çalışmaları ekonomik güçlenmenin önünü açmaktadır. Ülkemizin geleceği için üreten işletmeler kurarak geleceğimizi garanti altına alacağız. Girişimcilik eğitimleri ile kendi işlerini kurmak isteyen gençlerimize yol gösteren ve devletimizin imkanlarını onlara anlatan değerli yöneticilere bir kez daha teşekkür ediyorum. Kuracağınız işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Bursa’da hemşeri İş adamları dernekleri arasında en çok Girişimcilik Kursu düzenleyerek ekonomik kalkınmaya katkı sağlayan dernek olarak göze batan GİSİYAD’ın düzenlemiş olduğu sertifika törenine Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, Ak Parti Osmangazi İlçe Bşk.Yrd.Mustafa Ateş, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir, İşkur Şube Müdürü Kemal Aslan, Kurs Eğitmeni Sevi Yumuk Tonak, Bursa’da bulunan Giresun İlçe ve köy dernek başkanlarının yanı sıra kursiyerler  katılım sağladılar.
Erdal Avcı - Bursa



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir