Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20306 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2018 - 02:05

“Yitirdiğimiz Kavramlar” AGD’nin Gündeminde

Büyüt
Küçült
“Yitirdiğimiz Kavramlar” AGD’nin


Her geçen gün daha da fazla yitirdiğimiz kavramlar, en çok hasret çektiğimiz şeyler oluverdiler. Anadolu Gençlik Derneği “yitirdiğimiz kavramları” tekrar bulmak için yurt çapında konferanslar serisi düzenliyor.
Bu kapsamda Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi’nin düzenlediği “Yitirdiğimiz Kavramlar” konulu konferans 30.10.2018 tarihinde dernek merkezindeki konferans salonunda olacaktır. Konferansın hatibi Diyanet İşleri Uzmanı ve eğitimci yazar Mustafa SOYKÖK’tür.
Yitirdiğimiz kavramları bulmak ve bu kavramlarla kendimizi ve kimliğimizi yeniden inşaa etmek için bu konferansları düzenlediklerini belirten AGD Giresun Şube Başkanı Murat YÜKSEL konferans hakkında bilgi verdi: “Modernleşirken kaybettiğimiz değer ve yitirdiğimiz kavramları konu alan konferans bu konuda şuurlanmamızı sağlayacak diye düşünüyorum. Rızık telaşesinde gündelik işler peşinde koşarken asıl gayemizi, asıl sınavı unutuyoruz. İşte bu konferans durup kendimize ve hayatımıza çeki düzen vermemizi sağlayacak. Konferansa tüm halkımız davetlidir.”
KONFERANSA DAVET
Hatip: Mustafa Soykök - Diyanet İşleri Uzmanı
Konu: Yitirdiğimiz Kavramlar
Tarih: 30.10.2018 Salı günü
Saat: 19:30
Yer: AGD Giresun Şubesi, Necmettin Erbakan Konferans Salonu
Adres: Gazi Cad. Bulut İş Hanı kat 4 (PTT karşısı)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir