Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18977 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2019 - 01:09

HER GECE İKİ ARAÇLA İLAÇLAMA YAPILIYOR!

Büyüt
Küçült
HER GECE İKİ ARAÇLA İLAÇLAMA

Bulancak Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından, yaz mevsimi boyunca devam eden sivrisinek, sinek, böcek ve farelere karşı yapılan ilaçlama çalışmaları her gece iki araçla sürdürülüyor.

 

Her akşam rutin olarak iki mahallede sürdürülen ilaçlamanın yanında, Beyaz Masa’ya gelen şikayetler ve başvuruları da değerlendiren ilaçlama ekipleri, özel mülkler haricinde (ev, dükkan, depo vb.) tüm meskun mahallerde etkin ilaçlama yaparak, sinek ve böcekleri etkisiz hale getiriyor. Logar ve atık su hatları da farelere karşı ilaçlanarak mücadele ediliyor. İlaçlama yağmur yağmayan her akşam yapılıyor.

Vatandaşın huzuru ve sağlığı için tüm belediye hizmetlerinin aralıksız ve aksamadan sürdürüldüğünü belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Belediye olarak 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyor ve hizmet veriyoruz. Ancak bunların çoğunu vatandaşlarımız görmüyor. Gece temizlik hizmetleri ve ilaçlama faaliyetleri de bunların arasında yer alan önemli bir hizmettir. Ancak bu hizmetlerin daha sağlıklı ve etkili sürdürülebilmesi için vatandaşlarımızın da bize yardımcı olması gereken hususlar var. Örneğin çöp toplama saatleri öncesinde çöplerin çıkarılması, sineklerin ve haşeratın çoğalmasına uygun ortam sağlar. Yine açıktan akan sular ve su birikintileri, özellikle kırsal mahallelerimizde bulunan evlerin bahçelerinde ve çevrelerinde yetişen yabani otlar ve toplanmayan ağaçta çürüyen meyveler haşeratı çoğaltır. Biz ilgili birimlerimizi koordineli bir şekilde çalıştırarak en etkin mücadeleyi veriyoruz. Vatandaşlarımızda bu hususlara dikkat eder ve bizlere yardımcı olursa çok daha etkili oluruz” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir