Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11663 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2017 - 03:23

İl Başkanvekili Kenan Tatlı'nın 16. Yıldönümü Mesajı

Büyüt
Küçült
İl Başkanvekili Kenan Tatlının 16. Yıldönümü
Ak Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan Tatlı 16. Yıldönümü Mesajı

Bundan tam 16 yıl önce; muhtar bile olamaz dedikleri Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından “Yeni Türkiye” hedefiyle kurulan AK Parti Teşkilatları olarak, 14 Ağustos 2017 tarihinde 16. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, büyük kutlamalar yerine daha sade etkinliklerle yapılacak kutlamalar Ankara Sincan Harikalar Diyarı’nda gerçekleştirilecek. Bizlerde İl Teşkilatı olarak Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İlçe ve Belde Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Başkanımız ve eski İl Başkanlarımızla bu kutlamalarda Giresun  Teşkilatı olarak yer alacağız. Kuruluşu 16 yıl önce gibi kısa bir süre olan AK Parti, millet iradesini arkasına alarak, girdiği tüm seçimlerde başarısını kanıtlayan dünyada ender bu başarıyı gösteren siyasi partilerdendir. Bunda en büyük pay tabi ki hiç kuşkusuz Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve O’na inanan, O’nun davasını davası olarak gören Aziz Milletimizdedir. Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. Parti kapatma davalarından, askeri ve sivil darbe teşebbüslerine maruz kaldık. Türkiye’nin büyümesini istemeyenler, milleti büyütmeye ant içmiş AK Parti’yi hedef olarak gördüler. Karanlık odaklar her türlü kitli oyunlarını partimiz ve, milletimiz üzerinde oynadılar. Ne 17-25 Aralık’taki ne de 15 Temmuz’daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Hiçbir şer oyunu da bu birlikteliğimizi bozamayacaktır. Yola çıkarken; “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedik ve Yeni Türkiye’nin yeni yönetimi cumhurbaşkanlığı sistemi ile adımlarımızı her zamankinden daha hızlı atacağız. 2023’e 6 yıl kala milletimizden aldığımız destekle Türkiye, ekonomisiyle, demokrasi anlayışıyla, hür inanç ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır. Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Partimizin 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Giresun’da AK Parti Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar davaya hizmet etmiş, gönül vermiş tüm Milletvekillerimize, tüm İl/İlçe/belde Başkanlarımıza, tüm Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza velhasıl tüm AK Partililere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

  Kenan TATLI

                                                                                AK Parti Giresun İl Başkanvekili



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir