Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5702 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2022 - 09:41

Giresun’da 13 İlçede Eğitime Kar Engeli!

Büyüt
Küçült
Giresun’da 13 İlçede Eğitime Kar

Giresun’da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü bazı okullarda eğitim öğretime ara verildi.

Giresun İl Merkezine bağlı KÖY OKULLARINDA eğitim öğretime 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. İl Merkezinde bulunan okullarda eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrenciler ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.

EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLEN İLÇELER

Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle; Çanakçı, Dereli, Doğankent, Eynesil, Görele, Güce ve Yağlıdere ilçelerinde, tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

KÖY OKULLARINDA EĞİTİME ARA VERİLEN İLÇELER

Bulancak (Yalıköy Şht. Pilot Tğm. Barış Çakır İlkokulu/Ortaokulu hariç), Espiye, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerindeki köy okullarında eğitim öğretime 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.  Bu ilçelerin merkezlerinde bulunan okullarımızda ise eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir