Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16481 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2019 - 01:19

İLK GÜNKÜ AŞK VE HEYECANLA!

Büyüt
Küçült
İLK GÜNKÜ AŞK VE

AK Parti Giresun aday tanıtım toplantısının ardından bir açıklama yapan, Bulancak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Recep Yakar, “Bizim kaygımız hiçbir zaman gelecek seçimler değil, gelecek nesillerimize nasıl bir miras bırakacağız endişesi olmuştur. Bizleri yeniden bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğiz. İlk günkü aşk ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz ” dedi.

Bulancak Belediye Başkanı ve adayı Recep Yakar, “Biz hizmet için yola çıkmış bir anlayışın naçiz fertleriyiz. Yeniden aday gösterilmemiz ancak heyecanımızı artırmıştır. Geçtiğimiz 5 yılda hep artan bir heyecanla ve hizmete sevdalı bir anlayışla çalıştık. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir.

Aday adaylığı sürecinde birlikte yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarımızın da bu kutlu yolda bizimle birlikte aynı aşk ve heyecanla yollarına devam edeceklerine inanıyor ve hepsinin gönlümüzdeki yerlerini koruduklarını bilmelerini istiyorum. Bugüne kadar birlikte başardık, bundan sonra da birlikte başaracağız.

Şahsi olarak görevde olduğum sürece tek sevdam Bulancak olmuştur. Görevde kaldığım sürece de böyle olmaya devam edecektir. Diğer aday arkadaşlarımın da aynı düşüncede olduğuna eminim. İşte bu anlayışla yeniden Bismillah diyerek yola çıkıyoruz. Geçtiğimiz 5 yılda yaptıklarımız ortadadır. Bizlere dua ederek teveccühte bulunan insanlarımızın yüzlerini kara çıkarmadık. Aynı samimiyet ve teveccühle hizmete devam edeceğiz. Bizim kaygımız hiçbir zaman gelecek seçimler olmamış, gelecek nesillerimize nasıl bir miras bırakacağız endişesi olmuştur. Aynı görev bilinciyle, bulunduğumuz makamın sorumluluğunu her daim omuzlarımızda hissetmeye devam edeceğiz.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Belediyeciliğin farkını, ilçemiz Bulancak’ta da sürdürmek, şehrimizi yeniden inşa etmeye devam etmek, emin ellerle yarınlara taşımak için halkımızın teveccühü ve dualarıyla çıktığımız bu yolda yalnız kalmayacağımızı düşünüyor, bizleri yeniden bu göreve layık gören; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ilimiz Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanlarım ile partimizin her kademesinde görev alan tüm dava ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah bu kutlu davada bizleri muvaffak eylesin.

Adaylığımızın açıklanmasından bu yana; gerek arayarak, gerek mesajla, gerekse şahsen tebriklerini bildiren tüm dava arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, yine aday tanıtım toplantısında şahsımın salona girişinden çıkışına kadar sevgi gösterilerinde bulunan gençlerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir