Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14044 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Ekim 2017 - 12:02

İş Adamı Yağlıderespora Galibiyet Yemeği Verdi

Büyüt
Küçült
İş Adamı Yağlıderespora Galibiyet Yemeği
Yağlıdereli İş Adamı Yağlıderespora Galibiyet Yemeği Verdi

Yağlıdere ilçesinin  Kanlıca Köyünde atıl durumda bulunan okulu onararak kültür merkezine çeviren hayırsever iş adamı Ali Dorak bugün Yağlıdere ilçe stadında oynanan Candırspor maçının ardından Yağlıderespor  teknik heyet ve futbolculara  Kanlıca Köyü Kültür merkezinde galibiyet yemeği verdi.

Yağlıderespor teknik sorumlusu Mustafa Yanbul,yemekte yaptığı açıklamada, iki sezondur takıma yemek veren Ali Dorak abimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Yanbul,bu desteklerin sezon sonunda şampiyon olarak taçlandırmak istediklerini ifade ederek,taraftarlarımıza bizlere her zaman olduğu gibi bugünde vermiş olduğu desteklerden dolayı minnettar olduklarını belirtti.

Kanlıca Köyü Muhtarı Fethi Menteşe,ise,Yağlıderesporu köylerinde ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Şampiyonluk halinde takıma kuzu çevirme sözü veren Menteşe, bugün ilçe temsilcimize jestinden dolayı köyümüze kültür merkezinin yapımında çok büyük katkısı olan Ali Dorak abimize şükranlarımızı iletiyoruz.’’diye konuştu.

Galibiyet yemeğine, Belediye Başkan vekili Abdullah Çakıroğlu, Kanlıca Köyü Muhtarı Fethi Menteşe,Yağlıderespor yöneticilerinden Recep Yanbul,Yağlıderespor Antrenörü Enver Bayram, İş adamı Bayram Durdu, yöremiz sanatçılarından Murat Çelik, ile Yağlıderesporlu futbolcular katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir