Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12261 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2017 - 01:24

Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak Göreve Başladı

Büyüt
Küçült
Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak Göreve

2016 Aralık ayında açıklanan son kararname ile Alucra ilçemize atanan Kaymakamımız Ali Altınkaynak 23.01.2017 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Son kaymakamlar kararnamesi ile Alucra Kaymakamlığına atanan Giresun Şehitliği ilede bilinen Afyonkarahisar İscehisar İlçesi Kaymakamı Ali Altınkaynak Alucra ilçemizde görevine başladı.

Ali Altınkaynak Kimdir?

1979 yılında Trabzon’un Yomra İlçesine bağlı Özdil Beldesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Özdil’de, lise öğrenimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2001 yılında mezun oldu.

2003-2009 yılları arasında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmeni olarak görev yaptı. Vergi Denetmenliği sırasında Maliye Bakanlığının Eskişehir Mesleki Eğitim Kursunda 3 yıl süreyle muhasebe dersleri verdi.

2009 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olduktan sonra Kütahya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Teftiş stajını İstanbul’un Eyüp, Fatih ve Sarıyer ilçelerinde, refiklik stajını Bilecik’in Bözüyük İlçesinde, vekalet stajını ise Bilecik’in Yenipazar İlçesinde tamamladıktan sonra 2011 yılında yurtdışı stajı için Amerika Birleşik Devletlerinde görevlendirildi. Bu amaçla Texas Eyaletinin Houston Şehrinde bulunan Rice Üniversitesinde bir yıl süreyle İngilizce eğitimi aldı ve kamu yönetimi alanında çeşitli inceleme ve araştırmalar yaptı. Yüksek Lisans eğitimine Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye anabilim dalında devam eden Altınkaynak evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaymakamımız Ali LTINKAYNAK 97. dönem Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile bitirdikten sonra Sivas - Ulaş Kaymakamlığı, Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

1 Aralık 2016 tarihinde 2016 / 861 sayılı karar ile Alucra Kaymakamlığına atanan kaymakamımız 23.01.2017 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir