Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20287 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2018 - 12:49

Karaahmetli Öğrenciler Giresunspor Yolunda…

Büyüt
Küçült
Karaahmetli Öğrenciler Giresunspor

Tirebolu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlk-Ortaokulu bu sene 3. köy okuluna daha yardım götürerek öğrencilerin soğuk kış günlerinde sıcak anlar yaşamasına vesile oldu.

Dönem içerisinde Eymür ve Sekü İlkokullarına atkı bere eldiven dağıtarak çocuklarının gönlünü ısıtan Tirebolu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlk-Ortaokulu idarecileri şimdide Giresunspor Kumyalı taraftar grubu iş birliği ile Karaahmetli Öğretmen Gürbüz Alpay ilk-Ortaokuluna bot, atkı ve bere dağıtılmasını sağladı.

Tirebolu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlk-Ortaokulunun toplum düşündükleri proje Kumyalı taraftar grubunun “Çocuklar üşümesin Giresunsporlu yetişsin” projesiyle birleşince Karaahmetli Öğretmen Gürbüz Alpay ilk-Ortaokulunda görülmeye değer görüntüler meydana geldi.

 

Kumyalı taraftar grubunun “Çocuklar üşümesin Giresunsporlu yetişsin” projesiyle Giresun’dan gelen gönüllü yardımseverler Karaahmetli Öğretmen Gürbüz Alpay ilk-Ortaokulunda okuyan ihtiyaç sahipleri öğrencileri hediyelerini kendileri vererek hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Bu projeyle yeni nesillerin ihtiyaçlarını karşılayarak Giresunsporlu yetişmesini sağlamaya çaba gösteriyorlar.

İmkanları ölçüsünde Giresun genelinde ihtiyaç sahibi öğrencileri yardım ettikleri ve yaptıkları çalışmalarda destek olan herkese teşekkürlerini sundular.

Öğrencilerin hediyelerine kavuşmasının ardından Tirebolu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlk-Ortaokulu Müdürü Ömer Göbel, Giresunspor Kumyalı Taraftar Grubu namına Grup liderine teşekkür belgesini takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir