Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17021 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2018 - 20:03

Karabıçak’tan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Büyüt
Küçült
Karabıçak’tan Özel Çocuklara Anlamlı



Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, Tirebolu Özel Eğitim Uygulama İş Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarete katılan Başkan Karabıçak, Demirci Mahallesi’nde bulunan Tirebolu Özel Eğitim Uygulama İş Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
Tirebolu ve çevresindeki 7 ilçeden (Eynesil, Görele, Çanakçı, Doğankent, Güce, Espiye, Yağlıdere) servislerle gelen öğrenciler Özel Eğitim Uygulama İş Okulu’nda 2018-2019 eğitim–öğretim döneminde ilk derslerine başladı. Özel Eğitim Uygulama iş Okulunun İdarecileri Fatih Göl ve Fatma Turan’dan çocuklar hakkında bilgi alan Başkan Karabıçak;” Tirebolu Özel Eğitim Uygulama İş Okulu Özel Öğrencilerimiz’in eğitim aldığı bu okula ayrı bir önem veriyoruz. Özel eğitim alan çocuklarımızı ziyaret ederek almış oldukları eğitimi yerinde gördük. Bu çocuklarımızın günlük hayat akışında daha fazla yer almaları bizim için çok önemli; bu sebeple öğrencilerin hayata hazırlanması adına öğretmenlerimizin gösterdiği özverili çalışmalardan kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Okul idarecilerinin Belediye Başkanımız’a iletmiş oldukları oyun grubu talebinin ilk etabı; çocukların daha güzel ve eğlenceli vakit geçirebilmesi için belediye ekiplerimizce aynı gün içerisinde okul bahçesine yerleşimi gerçekleşti.
Başkan Karabıçak, özel çocukların ihtiyaçlarının yanı sıra çocukların eğitimi için her türlü gayreti göstereceklerini kaydetti. Renkli görüntülere sahne olan anlarda öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen Başkan Karabıçak, öğrencilerin sevgi gösterileri objektiflere an ve an yansıdı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir