Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29424 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2018 - 09:43

KARAİBRAHİMOĞLU: ATA’MIZI ÖZLEMLE ANIYORUZ

Büyüt
Küçült
KARAİBRAHİMOĞLU: ATA’MIZI ÖZLEMLE

 

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karaibrahimoğlu, ülkelerin liderleri ile anıldığını, Atatürk’ün sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine yaptıklarıyla damga vurduğunu kaydetti. Karaibrahimoğlu şöyle devam etti:

“Bir askeri deha olmanın yanı sıra, büyük bir devlet adamı ve bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kaybının büyüklüğünü, vefatının 80’inci yılında dahi derinden hissediyoruz. Tüm yaşamını vatanı ve yurttaşları için harcayan, tarihin kaydettiği en büyük devrimcilerden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün sonsuzluğa uğurlanışının yıl dönümünde onu sevgi, gurur ve özlemle bir kez daha anıyoruz.

Onun esareti benliğine ve yurttaşlarına yakıştıramayan ruhu, onuru, milletine olan inancı ve ona inanan milyonların mücadelesi ile bugün hepimiz Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında özgürce nefes alıp veriyoruz” Karaibrahimoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Duyduğumuz minneti kelimeler ile anlatmak zor, hatta imkânsız. Ata’ya minneti ifade etmenin en güzel ve anlamlı yolu bıraktığı mirasa sahip çıkarak, onu daha da ilerilere taşımak için var gücümüzle çalışmak olacaktır.

‘Memleketi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdük’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına sahip çıkmak için bugün hepimize düşen ortak görev yine yıllar önce Atatürk'ün de ifade ettiği gibi ‘Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak olmalıdır”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir