Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24680 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2017 - 17:51

Karaibrahimoğlu: Giresun Üvey Evlat Mı

Büyüt
Küçült
Karaibrahimoğlu: Giresun Üvey Evlat

Kent Konseyi Başkanı Karaibrahimoğlu: “Ordu, Trabzon ve Sivas gibi komşu illerde stat yerlerinin şehir parkı olarak projelendirildiğini öğrendik. Hal böyle iken Giresun’da neden TOKİ’ye verilerek betonlaştırılmasının önü açılıyor”

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, stat ve spor salonu arazisinin TOKİ’ye verilmemesi gerektiğini söyledi.

Karaibrahimoğlu: “Eski statlar komşularımızda şehir parkı olarak projelendirilirken bizde neden betonlaştırılıyor” diye sordu ve şöyle devam etti:

“Seka’da yapılan inşaatlar karşılığında TOKİ’ye verildiği açıklanan Atatürk stadı ve 19 Eylül spor salonunun yerine beton kütlelerle yapılar inşa edileceği ifade ediliyor. Bugün araştırdığımızda Ordu, Trabzon ve Sivas gibi komşu illerde stat yerlerinin TOKİ’ye verilmediği ve şehir parkı olarak projelendirildiğini öğrendik. Hal böyle iken Giresun’da neden TOKİ’ye verilerek betonlaştırılmasının önü açılıyor. Giresun’umuzun betonlaşmadan dolayı nefes alacak yeri kalmamışken sahil bandında şehrin göbeğindeki bu mükemmel araziyi kapatmak Giresun’a yapılacak en büyük kötülüklerden birisidir. Bu alanın şehir parkı olarak projelendirilmiş halini gözlerinizde bir canlandırın.  Bu değişim için Bakanımız Nurettin Canikli olmak üzere iktidar siyasilerimizin harekete geçmesini istiyoruz. Zaman geçmeden proje revize edilebilir.”

 

HAVUZDA NELER OLUYOR

Başkan Karaibrahimoğlu, yüzme havuzu konusunda da ilginç bilgilerin kendilerine ulaştığını bildirdi.

Karaibrahimoğlu: “Devam etmekte olan ve 10 milyon lira gibi bir bütçeyle onarıma alındığı açıklanan olimpik yüzme havuzunun durumuyla ilgili inanılmayacak bilgiler alıyoruz.  Onarım bittiğinde hizmete başlayacak olan havuzun Seka’da ki havuz tamamlandığında spor salonuna dönüştürüleceği söyleniyor. Bu nasıl bir anlayıştır ki, havuz kısa süreli hizmet verecek, ardından ise zemin tadilatları ile spor salonuna çevrilecek. Bu dönüşüm esnasında yine bir harcama yapılmayacak mı? Devletin parasına yazık değil midir, halkımızın takdirlerine bırakıyoruz. Madem burası spor salonu olarak düşünülüyordu proje o şekilde niye hazırlanmadı. 21. yy’de bu tür bir değişimle modern bir spor salonu oluşturulabilinir mi, mümkün değil.  Havuz Seka’da zaten yapılırken böyle yanlış bir uygulama içerisine girilmesini anlayamıyoruz. ‘’dedi.

Karaibrahimoğlu konuyla ilgili olarak sözlerini şu şekilde tamamladı:

 “Anlamadığımız bir konu da şu. Seka’da yeni havuz inşaatı başlamışken, mevcut havuz aynı anda niçin yıkıldı. Yeni havuz hizmete başladığında yıkım yapılmış olsaydı öğrenciler ve yüzücüler havuzdan mahrum kalmazdı. Şimdi masrafa girerek Ordu’ya giden yüzme kulüpleri ve yüzme öğrenmeyi bekleyen çocuklarımız var. Bu anlamsız uygulama da son derece can sıkıcıdır”.

Karaibrahimoğlu havuz konusundaki bu gelişmelerle ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden kamuoyunu aydınlatıcı açıklamalar beklediklerini de sözlerine ekledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir