Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13336 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Mart 2018 - 12:45

KARASAKAL VE EKİBİNE TAKDİR VE BÜYÜK ÖVGÜ

Büyüt
Küçült
KARASAKAL VE EKİBİNE TAKDİR VE BÜYÜK

ARNAVUTKÖY GİRESUNLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET KARASAKAL VE EKİBİ GÜVEN OYU ALDI
DERNEK BAŞKANI AHMET KARASAKAL VE EKİBİNE TAKDİR VE BÜYÜK ÖVGÜ
Arnavutköy Giresunlular Derneği büyük bir katılımla 4. Olağan Kongresini Arnavutköy Belediyesi kültür merkezinde gerçekleştirdi.
Kurucu ve mevcut Başkan Ahmet Karasakal yeniden başkan seçilerek güvenoyu aldı. Genel kurul öncesi toplantı sunuculuğunu yapan Hacı Mehmet ile Soner Öncü davetliler ile çeşitli röportajlar yaparak duygu düşüncelerini aldılar.
Genel kurul Divan Başkanlığını yapan İGEDER Başkanı Arif Dede, duygusal ve anlamı büyük bir konuşma yaparak Arnavutköy ilçesinin ilk kurucu milli eğitim müdürü olduğunu, büyük emekleri olduğunu, eğitim kalitesinin yükseldiğini belirterek burada bulunmaktan mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.
Divan Başkanı Arif Dede, saygı duruşu ve istiklal marşından sonra gündemi tek tek okuyarak bilgilendirme yaptı. Faaliyet ve denetleme raporlarını slayt eşliğinde okuyan Başkan Ahmet Karasakal ve ekibi düzenli, tertipli ve organizasyonu tam not alan bir çalışma ile takdir topladılar
GÜN BERABERLİK GÜNÜDÜR
Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal yaptığı konuşma özetinde;’’ Zeytin Dalı Hareketinde şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Karasakal, “Ülkemizde bulunan şartlardan dolayı birlik olmalıyız. Bizler Topal Osman’ın torunlarıyız. Gün birlik ve beraberlik günüdür
Kuruculuğunu yaptığım ve 2009 yılında kurulan derneğimiz bugüne dek birçok ses getiren programlar yaptı. Derneğimiz Giresunluların ortak evidir. 10.000 bin Giresunlu nüfusun bulunduğu Hemşerilerimize buraya sahip çıkmalıyız. Burada Giresunluların ruhunu yaşatmalıyız. Biz bir olursak söz sahibi oluruz. Bizler enerji doluyuz, daha enerjimiz bitmedi yola devam ediyoruz’ ’dedi.
Davetli protokolün tek tek konuşmalarında Giresunlular derneğine övgüler yağdırarak Arnavutköy ilçesinde örnek çalışmalar yaptığını, büyük bir başarı ve ivme yakaladığını belirterek, Ahmet Karasakal ve ekibine yeni çalışma döneminde çıtayı yükseltmesini temenni ederek başarılar dilediler.
Gündem gereği Faaliyet ve Denetleme gelir gider bütçe raporunun raporlarının, tahmini gelir gider bütçe raporunun okunması ve ibra edilmesi ile birlikte tüzük değişikliği maddesinin kabul edilmesinden sonra, tek liste ile seçime giren Ahmet Karasakal ve ekibi oy birliği ile yeni dönem için yetki aldılar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir