Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14537 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2017 - 10:30

Kardeş Şehir Muş Giresun’a Geliyor

Büyüt
Küçült
Kardeş Şehir Muş Giresun’a
İçişleri Bakanlığı himayesinde yürütülen "Kardeşlik Projesi" kapsamında Muş’tan 90 kişilik bir heyet Giresun’a geliyor.   Giresun Valiliği’nin himayelerinde kente gelecek ve aralarında öğrenci, öğretmen, sporcu, sanatçı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı 90 kişiden oluşan heyet, Kardeş Şehir olarak eşleştirildikleri Giresun’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı bulacak.   Muş heyeti 20 Ağustos tarihinde karşılanacak ve 3 gün boyunca Kardeş Şehir Giresun’da kültürel faaliyetlerle sosyal etkinliklerle bir arada olacak. Farklı coğrafyalar arasında kaynaşma, dayanışma yaşanacak, kardeş iller birbirlerini yerinde görecekler.   Bu program kapsamında heyet,  yaylalarımız, doğal alanlarımız, kültür varlıklarımız ve şehir merkezinde gezerek 23 Ağustos tarihinde şehrimizden ayrılacak. 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir