Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14119 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Mart 2018 - 11:14

KARKON'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Büyüt
Küçült
KARKONDAN BASIN

Basın ve Kamuoyuna Duyuru;

 

Geçtiğimiz haftalarda Görevinden Alınan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Apdurrahman ADA'ya Karadeniz Konfederasyonundan Destek Amaçlı Basın Açıklaması Geldi. Basın ve Kamuoyu Açıklamasını Karadeniz Konfederasyonu Yönetim Kurulu Adına Karkon Basın Bürosu Sorumlusu Aynı Zamandan Karkon Engelli Meclis Başkanı Birol EKŞİ Yaptığı Açıklamada;

Karadeniz'in bağrından çıkan başarılı çalışkan vizyon sahibi iş adamlarına, dürüst bürokratlara, siyasetçilere ve yöneticilere ülkemizin ihtiyaç vardır.

Bu sayılan özelliklere sahip yönetici ve bürokratını Karadeniz her dönem yetiştirmiştir. Fakat maalesef değerlerimize sahip çıkamadığımız gibi, başarılı ve performansı yüksek bürokratlarımızı da sahip çıkma konusunda ne yazık ki zayıf kaldık, lobi faaliyetlerini tam anlamıyla gerçekleştiremedik..

Her şeyden önce insan başlı başına kendisi bir değerdir. Bir memleketi ekonomik, politik, sosyal, kültürel anlamda öncü yapan, onu yükselten topluma değer katan, içinde taşıdığı, barındırdığı değerlerdir.

Konfederasyonumuz üyesi Giresun çok önemli şahsiyetler yetiştirmiştir. Siyaset adamından, bürokratına, sanatçısından iş dünyasına kadar, her dalda bir çok kıymetli hemşerilerimiz yetişmiştir ama lobi faaliyetini bir araya gelme becerisini bir türlü gösteremiyoruz.

Milli mücadele de 42. ve 47. Gönüllü alaylarda destan yazan Giresunlular, her fırsattan en zor zamanlarda devletinin ve milletinin yanında durarak sahip çıkmıştır.15 Temmuz darbe girişimin de de böyle olmuştur ve ilelebet böyle olacaktır. İstiklal savaşımızın kalbinin attığı Afyonkarahisar’ın kıraç bir tepesine ‘’GİRESUN’’ damgasını vurarak bir ebediyet kazandıran ‘’ŞEHİTLİK’’ Giresun şehri gibi bütün Karadeniz'in gurur abidesidir. İşte bunlardan biri olan ve öncü bir kanaat önderi değeri olarak Abdurrahman Ada, kısa bir zamanda hem görev yaptığı Esenyurt ilçesine büyük hizmetleri olmuş , hem de memleketi Giresun ve Görele’ye kalıcı somut hizmetleri yaparak övünç kaynağı olmuştur.. Örnek olarak gösterirsek İstanbul’da bir örneği dahi olmayan ‘’Giresun kültür evi’’ tesislerini topluma kazandırmıştır ve büyük takdir toplamıştır.Sadece Giresun değil 81 ilin STK larına Engelli Derneklerine ve Esenyurtlular ile içli dışlı olan Herkesin her hizmetine koşan gönül insanı sevgili Apdurrahman ADA’ya sahip çıkmalıyız

Sivil toplum kuruluşlarımız bütün siyasi görüşlerin üstünde olmalı ve değerlere sahip çıkma zorundadır.

Biz hepimiz tek yürek olarak başta Abdurrahman Ada olmak üzere bu değerlere sahip çıkacağız.

İstanbul'da 2014 yılında kurulan Karadeniz Konfederasyonu olarak 18 il temsilcimiz ile birlikte Abdurrahman Ada'ya sahip çıkıyor.

Karadeniz Konfederasyonu Yönetim Kurulu

Karkon Haber Bürosu

Birol EKŞİ

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir