Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12161 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2018 - 12:34

Kazanan hep Tirebolu olacak!

Büyüt
Küçült
Kazanan hep Tirebolu


Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak Tirebolu halkının sorunlarını yerinde tespit ederek kısa sürede çözüm buluyor.
Sürekli halkın içerisinde olan ve halkın gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak “Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek, hemşerilerimle sürekli iç içe olmak bizlere mutluluk ve azim vermektedir” dedi.
Göreve ilk başladıklarında İlçenin ciddi sıkıntı ve sorunları olduğunu, ancak kısa süre içerisinde büyük işler başardıklarını, bunun en büyük nedeninin ise İlçe halkının desteği ve teveccühü olduğunu belirten Karabıçak “Halkımızdan uzak siyaset yapmak asla bizlere göre değildir. Her mahallemize eşit hizmet yapmak, tüm aksaklıkları gidermek hedefindeyiz. Küçük bir ilçe olmamıza rağmen Büyük işler yapmanın gururunu taşıyoruz” dedi.
İktidar Partisi olmanın hep avantajları yaşadıklarını, özellikle Sayın Bakanımız Nurettin Canikli, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’den taleplerine hep karşılık bulduklarını, yeni dönemde ise Milletvekillerimizden yine destek bulacaklarını bildiklerini ifade eden Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak “ Yeni dönemde Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile, Bakanımız Nurettin Canikli ile Hemşerimiz İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’la koordineli bir şekilde çalışacağız. Kazanan hep İlçemiz olacak, ilçe halkımız olacak” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir