Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7177 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2016 - 21:51

KEİPA Dönem Başkanlığı Belgrad'da Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
KEİPA Dönem Başkanlığı Belgradda Devam

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, “ Türkiye,Batı Asya’da En Fazla Uluslararası Yatırım Çeken Ülke Oldu”

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi 48. Genel Kurul çalışmaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da başladı.

Başkanlığını Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın yaptığı delegasyonda Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutanda yer aldı.

Ak Parti Giresun Milletvekili ve Keipa Üyesi Sabri Öztürk, Genel Kurulda, “ Keipa Üye devletlerdeki uluslararası yatırımlar” konusunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, konuşmasında ekonomi, ticaret ve çevre konularına değindi. Öztürk, Türkiye'nin yabancı sermaye yatırımlarını teşvik için yaptığı çalışmalara değindi ve Türkiye'nin bu çalışmaları ile küresel ekonomik krizlerden etkilenmeden Batı Asya Bölgesinde 2012,2013,2014 ve 2015 yıllarında ençok uluslararası yatırım çeken ülke olduğunu vurguladı. Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, “IMF Verilerine göre Türkiye, 2015 yılında doğrudan 16,5 milyar dolar yatırım çekmiştir” diye konuştu.

 3 gün sürecek toplantıların sonunda KEİPA dönem başkanlığı Türkiye'ye geçecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir