Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16967 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2019 - 02:20

KENT KONSEYİNDEN TSO BAŞKANI HASAN ÇAKIRMELİKOĞLU' NA ZİYARET

Büyüt
Küçült
KENT KONSEYİNDEN TSO BAŞKANI HASAN ÇAKIRMELİKOĞLU NA

 

Giresun Kent Konseyi yönetim kurulu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU'nu ziyaret etti.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Kent Konseyi Başkanı Mürşit Gürel ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan ziyarette TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na Kent Konseyi tanıtılarak, yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Konseyin şehrimiz ile ilgili yapacağı yol haritası dile getirilirken, ulaşım sorunu, turizm açısından ulaşılabilirlik ve konaklama sorunu, çevre yolu ihalesi, Samsun-Sarp arası tren yolu, Nostalji turizmi olarak gezi amaçlı Sinop-Batum arası düzenlenebilecek vapur seferlerinin başlatılması ve bu projenin hayata geçirilmesi, Kent konseyi bünyesinde kurulacak olan çocuk meclisi ile çocuklarımız ve gençlerimizin Giresun için söz hakkı olması, Üniversite tanıtımı ve daha da önemli olan Üniversitemizin merkezden daha planlı ve programlı olarak büyümesi ile beraberinde bazı konu başlıkları ele alınarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kendisinin de Kent Konseyi’nin bir üyesi olduğunu dile getiren Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Kent Konseyi Başkanı Gürel ve yönetimine teşekkür edip, olumlu çalışmalarda beraber yürümek adına yeni yönetime hayırlı olması dileklerini iletti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir